To je to što me zanima!

Ništa od Stokea: Olić produljio s 'vukovima' do 2016. godine

Želimo nastaviti snažno u Bundesligi i u Europi sljedeće sezone. Jako puno radosti daje mi ova momčad, kaže Olić, koji je odlučio ostati u Wolfsburgu još dvije godine
Vidi originalni članak

Ivica Olić je nakon višemjesečnih nedoumica konačno izabrao - ostanak u Wolfsburgu. Hrvatski reprezentativac odlučio je produljiti ugovor s 'vukovima' do 2016. godine te je time rastužio Stoke City, koji ga je očekivao u klubu.

Potvrda je došla od samog Wolfsburga na službenoj stranici.

- Jako sam sretan što sam raščistio pitanje svoje budućnosti i što ću i dalje igrati za Wolfsburg. Želimo nastaviti snažno u Bundesligi i u Europi sljedeće sezone. Jako puno radosti mi daje ova momčad, a moja obitelj se ovdje osjeća ugodno - rekao je Olić.

Zadovoljan odrađenim poslom je i sportski menadžer 'vukova' Klaus Allofs.

- Kad igrač poput Ivice Olića, kojeg su tražili mnogi njemački, ali i strani klubovi, odluči nastaviti karijeru u Wolfsburgu, pokazuje da radimo dobar posao. Njegovo produljenje ugovora važan je dio slagalice naših planova za sljedeću sezonu. 

Olić je stigao u Wolfsburg iz Bayerna 2012. godine, a u 61 prvenstvenom nastupu zabio je 22 gola.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Azur 24.04.2014.

    Olu obavezno pozvati u Brazil!!!

  • user_355218 24.04.2014.

    tako je ola!! nisi lud da igraš u sredini tablice kad možeš ligu prvaka.

  • nidjoo 24.04.2014.

    Žao mi je jedino zato jer me zanima kako bi izgledao u eng. ligi, jer mi se čini da mi Ola tamo imao makar sa svojim godinama dosta toga za pokazat. Ali dobro, ovako je u puno konkurentnijem klubu još liga prvaka ili minimalno europska liga :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare