To je to što me zanima!

Ništa od trake: Svlačionica bila 'protiv' Mandže, Bonucci vodio

Bonucci je jučer na centar istrčao s kapetanskom trakom oko ruke! Iako je bilo "nacrtano" da će ona pripasti Mariju Mandžukiću budući da nije bilo Chiellinija, Barzaglija i Khedire...
Vidi originalni članak

Juventus je po prvi put ove sezone kiksao. Nakon deset uzastopnih pobjeda, došao je red i na prvi remi. Crno-bijeli su odigrali 1:1 s Genoom, rezultat kojim nitko nije bio previše sretan jer su to momčadi s kojima se momčad Massimiliana Allegrija u pravilu bez problema obračuna.

No, jedan je igrač ipak imao razloga za osmijeh - sin razmetni Leonardo Bonucci. On je jučer na centar istrčao s kapetanskom trakom oko ruke! Iako je bilo "nacrtano" da će ona pripasti Mariju Mandžukiću prema nekom nepisanom redoslijedu budući da nije bilo ChiellinijaBarzaglija i Khedire.

Bilo je to u svakom slučaju iznenađenje i nije se  dogodilo od svibnja 2017. i utakmice s Torinom.

Jer, Bonucci je u ljeto prošle godine otišao u Milan, rastao se s Juventusom u ne baš dobrim okolnostima, a na San Siru je također nosio traku. Navijači su rogoborili i protiv njegovog povratka, a kako neće protiv toga da dobije takvu čast i nosi traku.

No, mišljenje tribina ne dijele oni koji su važniji. Oko Bonuccija kao kapetana složili su se svi - trener Allegri, cijela svlačionica te direktori koji su stalno s momčadi, Paratici i Nedved.

Bio je to u jednu ruku i signal Juventusa svima, pogotovo navijačima: Mi smo mu oprostili sve i sad je ponovo jedan od senatora u svlačionici.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Dr.Gonzo. 22.10.2018.

    Kako tko mu je oprostio, mi koji nismo cemo izdrzati jos jedno 2 sezone, tada ce vjerojatno otici. Ok obrambeni igrac ali nista posebno, vidjeli se na koji amaterski nacin je ispao kod gola Genoe, nije ni skocio lik ni pokusao ista. Neces dugo ljigo, svi odlaze samo Juve ostaje.

  • Povraćotina 21.10.2018.

    Defanzivni centarfor nije poželjan u svlačionici

  • maka0507 21.10.2018.

    ovi novinari samo da nesto napisu dno dna

Komentiraj...
Vidi sve komentare