To je to što me zanima!

Ništa od Zadra: Popović postao sportski direktor bogatih Rusa

Zenit je euroligaš, trenutno s dvije pobjede u 11 utakmice na posljednjem mjestu, dobio je pozivnicu i nastupa kao treći ruski klub u eliti uz CSKA i Himki. Popović je tu da učini što može da tako ostane
Vidi originalni članak

Jedno se vrijeme spominjao Zadar kao klub u kojemu će Marko Popović opet oživjeti svoju karijeru, štoviše, i pomoći Zadranima u borbi za ostanak u ABA ligi, a svaka im pomoć nasušno treba, ali parket i lopta definitivno više ne dolaze u obzir.

Popović je odlučio okrenuti novu košarkašku stranicu, postat će sportski direktor Zenita iz St. Peterburga.

- Sve je dogovoreno, čekao sam vizu, dobio ju i sutra krećem za Sankt-Petersburg kada ćemo i službeno potvrditi dogovor. Veliki izazov za mene, sve je što mogu reći u ovom trenutku - rekao je Pop za Basketball.hr. 

Dio karijere proveo je u Rusiji, prvo u Uniksu iz Kazanja pa onda i u Himkiju, jezikom se služi, kontakti su uspostavljeni, dobro zaleđe ima svakako.

Zenit je euroligaš, trenutno s dvije pobjede u 11 utakmice na posljednjem mjestu, dobio je pozivnicu i nastupa kao treći ruski klub u eliti uz CSKA i Himki. Popović je tu da učini što može da tako ostane i budućnosti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare