To je to što me zanima!

Niste gledali čudo u Krakowu? Repriza je na RTL-u od 14.40

Hrvatski rukometaši povijesnom su pobjedom protiv domaćina čudesno izborili polufinale EP-a. Svi koji ste propustili sinoćnju utakmicu možete je pogledati danas
Vidi originalni članak

Čudo u Krakowu, utakmica o kojoj će svi veliki rukometni fanovi pričati svojoj djeci i unucima, ali i utakmica koju je bio 'grijeh' propustiti.

Susret je to koji spada u najveće senzacije hrvatskog sporta, jer, kako drugačije nazvati pobjedu 14 razlike protiv domaćina u njihovoj dvorani pred 15.000 navijača. A uz to dočekati i poraz aktualnog svjetskog, europskog i olimpijskog pobjednika Francuske protiv do ove godine ne pretjerano opasne Norveške bilo je ravno čudu. No sve se to poklopilo Hrvatskoj i doista svi koji jučer nisu gledali tu simfoniju Kauboja mogu žaliti.

No možete ispraviti svoju pogrešku i pogledati cijelu utakmicu na EhfTV.com, ali i u snimci na RTL-u od 14.40 sati. Naravno, to se odnosi i na vas koji ste nakon jučerašnjeg slavlja možda i zaboravili što se točno događalo u Krakowu. A pred malim ekranima bilo vas je 700.000, otkrio je RTL.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • piramida 28.01.2016.

    Repriza je protiv spanjolaca u petar navecer

  • Lukica23 28.01.2016.

    evo gledam baš i u prvih 8 minuta 4 puta faul u napadu nakon obrana stevanovića, brzopletost

  • Miljana Petrovic 28.01.2016.

    Sve pohvale za hrvatsku reprezentaciju ,organizovani ma ful HD

Komentiraj...
Vidi sve komentare