To je to što me zanima!

Talijani idu korak dalje: Hrvate povezali sa slučajem silovanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Talijanski mediji prenose kako se za vrijeme boravka hrvatskih navijača u Milanu dogodio cijeli niz drugih incidenata, između ostalog i silovanje u blizini centra grada
Vidi originalni članak

O svemu što se događalo u Italiji pisat će se još danima, a talijanski mediji povezali su još neke incidente u Milanu s invazijom hrvatskih navijača. Najozbiljniji slučaj u kojem sumnjaju na hrvatskog počinitelja jest silovanje u blizini Piazze del Duomo u centru grada. 

Španjolska 24-godišnja studentica policiji je rekla da se radi o muškoj osobi s kojom se upoznala toga dana, a pričali su isključivo na engleskom. Pronađena je ujutro na stepenicama stanice metroa iza katedrale, pa policija pregledava snimke s nadzornih kamera. Talijanski mediji povezali su da bi se moglo raditi o Hrvatu jer je veći broj naših navijača "pripremu" za utakmicu odradio baš na najvećem milanskom trgu. 

Talijanske televizije hrvatske navijače nazivaju divljacima, a slučaj se stalno uspoređuje s onim iz 2010. godine, kad su navijači iz Srbije obilježili utakmicu protiv Italije u Genovi. 

Idi na 24sata

Komentari 127

  • DSoldo75 19.11.2014.

    Pa i bilo je silovanje....kako drugacije nazvati ono što je repka uradila talijanima na terenu :)

  • Fredy_1 18.11.2014.

    Nama su stvari pokradene iz kombija koji je bio parkiran ispred stadiona (nismo jedini ima ih još podosta), tako da bi se Talijani prije ovoga pitanja i drugih koje se navode po medijima, nije važan redoslijed trebi zapitat tko će nadoknaditi nastalu štetu hrvatskim državljanima. Bilo je jako puno propusta u organizaciji. Grad je pun crnaca i Rumunja i ostalih nacija, koji vrebaju na Vas sa svih strana. Mi smo za Talijeane slavi - Jugoslaveni tako da ih uopće ne žalim. Nije u redu paljenje i bacanje baklji.

  • mata1 18.11.2014.

    nevolim talijne .....ali ovo se nije trebalo desiti.ovo je bila velika sansa Hr da se predstavi bolja i civiliziranija od srbije,sta su radili oni u italiji..sad smo dokazali mada nije to tako da smo isti.. kasno se jebenom kajat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare