To je to što me zanima!

Nisu dugo bili treći: Arsenal na Goodisonu izgubio od Evertona

Everton je zasluženo pobijedio. Utakmicu su završili s 23 pokušaja, a najopasniji je bio Gylfi Sigurdsson koji je imao jednak broj udaraca kao čitava Arsenalova momčad (7)
Vidi originalni članak

U jedinom nedjeljnom susretu 33. kola engleskog nogometnog prvenstva Everton je na svom Goodison Parku svladao Arsenal sa 1-0 (1-0).

Strijelac jedinog gola bio je Phil Jagielka u 10. minuti susreta. Everton je zasluženo pobijedio, utakmicu su završili s 23 pokušaja, a najopasniji je bio Gylfi Sigurdsson koji je imao jednak broj udaraca kao čitava Arsenalova momčad (7).

Deveti Everton sada ima 46 bodova, kao i 10. Watford, dok mu sedmi Leicester i osmi Wolverhampton bježe za bod.

Arsenal je ostao četvrti sa 63 boda, koliko ima i peti Chelsea, a bod više ima treći Tottenham.

Na vrhu je Liverpool sa 82 boda, dva više uz utakmicu više od drugog Manchester Cityja.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Le...Go... 07.04.2019.

    Naslov : " Nisu dugo bili treći ..." , i onda u članku piše : " Arsenal je ostao četvrti ..." . Pregledava li tko ove članke koje pišu novinari?

  • RobertC 07.04.2019.

    Iwobi apolo 11 za ovog armenskog mikimausa i ozela zajedno

  • Gunersss_ 07.04.2019.

    Arsenal jos dobro i prosao! OBRANA majkoooo svetaaa uzas kao i uvijek,NITKOOOO tamo ne valja,rupe bez dna,cudo je da se i bore uopce za top 4 sa ovakvim rupama u obrani,jedino Kosc vrijedi nesta! EMERY pojma nema,lik stavi Elnenya u prvi sastav koji nema 20min ove sezone. Bitno da napad arsenala uvijek otupi kad ostavlja na klupi lacu ili aubu,kad god su igrali skupa pobijedivali su! Jadan trener nazalost! Sto se tice arsenala,dvije razlicite momcadi doma i u gostima..doma SVAKOG mogu razbit,dok u gostima od svakog mogu popusit! Ozila necu ni komm,nije vrijedno! jedino u arsenalu valja taj napad i solidna sredina,njima se i mogu zahvalit sto ce mozda biti u top 4,Leno takoder odlican! znaci problem je obrana kao i uvijek i neki kreativac u sredini...

Komentiraj...
Vidi sve komentare