To je to što me zanima!

Nisu joj dali da objavljuje slike pa napustila odbojku: Nisam mogla uživati u svome tijelu

Kayla Simmons je američka odbojkašica koja je odustala od odbojke nakon trenerovih kritika. Moje tijelo, moja stvar! Odlazim!, poručila je klupskim djelatnicima na odlasku
Vidi originalni članak

Amerikanku s Floride, Kaylu Simmons (27), navijači su proglasili najatraktivnijiom odbojkašicom što i nije previše iznenađujuće s obzirom na to da na društvenim mrežama nerijetko objavljuje provokativan sadržaj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Simmons se sredinom 2020. godine oprostila od odbojke zauvijek, a razlog su bile objave na njezinim društvenim profilima. Naime, u klubu su je kritizirali zbog golišavih fotografija, ali Simmons je shvatila da se radi o unosnoj zaradi koju ne može imati od odbojke. 

- Moje tijelo, moja stvar! Odlazim! - poručila je klupskim djelatnicima na odlasku. 

U trenutku kada je napustila odbojku imala je 118.000 pratitelja, a Simmons trenutačno na Instagramu prati rekordnih 918.000 ljudi te će po svemu sudeći ova brojka još narasti. Iako je tada ražalostila brojne navijače koji su dolazili gledati odbojku i nju, na Instagramu svakodnevno razveseli svoje obožavatelje. 

- Bila sam razapeta, jer nisam mogla uživati u svom tijelu i baviti se sportom koji volim. Tada sam shvatila da ne smijete dozvoliti ljudima da utječu na to kako doživljavate sebe -  poručila je bivša odbojkašica.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • max2017 23.03.2023.

    Simentalka..........aaaaa

  • el_kapitan 22.03.2023.

    vozil bi ju besplatno na treninge

  • Oršić je Livaji nosil vodu 22.03.2023.

    Pusti druge da uživaju u tvom tijelu. Jedan je pronašao sebe noseć vodu🥛

Komentiraj...
Vidi sve komentare