To je to što me zanima!

Definitivno propalo: Tudor ipak neće preuzeti Hajdukovu klupu!

Očito će se Huljaj morati okrenuti novim opcijama, u ovom trenutku nije poznato jesu li još uvijek u kombinacijama Edoardo Reja i Siniša Oreščanin, no izgleda da to definitivno nije Igor Tudor
Vidi originalni članak

Vijest nema težinu službene objave no čini se kako su na Poljudu definitivno odustali od opcije da Igor Tudor preuzme klubu Hajduka.

Predsjednik Jasmin Huljaj sastao se još jednom s dvojcem Tudor - Stanić, no za razliku od prvog sastanka, ovoga puta, nisu uspjeli pronaći zajednički jezik.

Očito je da su garancije koje je Huljaj spreman bio dati, odnosno, promjene na koje je bio spreman pristati, bile nedovoljne da Tudor i Stanić prihvate ponuđeni posao.

Očito će se Huljaj morati okrenuti novim opcijama, u ovom trenutku nije poznato jesu li još uvijek u kombinacijama Edoardo Reja i Siniša Oreščanin, no izgleda da to definitivno nije Igor Tudor.

Igrači Hajduka nakon današnjeg treninga imat će slobodno do ponedjeljka, a pitanje je hoće li i kada u svlačionici dočekati novi trener.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Mjerilo 07.09.2018.

    Ovaj Tudora udarila karma,napustio klub usred sezone ped....ski da bi otisao u Galatasaray,i na kraju dobio otkaz brzo..sad trenira Nk.almustekin

  • gp1862 07.09.2018.

    Mislim da je kljuno slobodan. Njegov jedini uvjet bi bio da se može slikati s trenerom Kaštel Štafilića kad Hajduk izgubi u finalu kupa 4 birtije.

  • mdcro24 07.09.2018.

    Nakon što su i jednog Grdovića isprašili pametan čovjek ne bi došao u ovu sredinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare