To je to što me zanima!

Nisu si mogli pomoći: Poslušajte ovacije 60.000 Škota Modriću. Marca: Dići spomenik vanjskoj!

Veznjak Real Madrida zabio je krasan gol u pobjedi protiv Celtica na startu Lige prvaka, a protivnički navijači naklonili su mu se pri izlasku iz igre. I to već treći put ove sezone!
Vidi originalni članak

Luka Modrić u petak će proslaviti 37. rođendan, a u utorak je 100. put nastupio za Real Madrid u Ligi prvaka i jubilej okrunio golom u visokoj pobjedi kod Celtica (3-0) u Glasgowu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Više nastupa za "kraljevski klub" u elitnom klupskom natjecanju imaju samo sedmorica: Iker Casillas (152), Raúl (132), Sergio Ramos (132), Karim Benzema (124), Roberto Carlos (109) i dvojac koje bi Modrić već ovu jesen mogao prestići, Marcelo (102) i Cristiano Ronaldo (101).

Luka je u 60. minuti primio loptu u šesnaestercu, prebacio je na lijevu stranu, prevario obranu škotskog prvaka pa izveo svoj trademark, udarac vanjskom stranom kopačke i pogodio.

POGLEDAJTE GOL OD 1:06:

"Modrićeva vanjska vlada Ligom prvaka, ta slavna vanjska mora postati dio svjetske nematerijalne kulturne baštine pod zaštitom Unesca! Hrvat ju je opet izvukao u Ligi prvaka, a prošle sezone je u ovom natjecanju Chelseaju donio polufinale nezaboravnim dodavanjem za gol Rodrygu. Celticu je sad zabio golčinu", nahvalila ga je Marca.

Carlo Ancelotti izvadio je hrvatskog maestra iz igre u 80. minuti i uveo Marca Asensija, a 60.000 navijača na Celtic Parku nije moglo ostati ravnodušno na Lukinu partiju. Novinari Radio Marce zabilježili su trenutak ovacija u Glasgowu.

Video možete pogledati OVDJE.

Zanimljivo, to je već četvrti put ove sezone da Luka Modrić dobiva ovacije pri izlasku iz igre. Na gostovanjima su to već radili navijači Almeríje i Celte, a poklonili su mu se i na Santiago Bernabéuu protiv Betisa. Sigurni smo, bit će toga još...

POGLEDAJTE IZJAVU ORŠIĆA NAKON POBJEDE DINAMA: 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mali moj 07.09.2022.

    Pišite samo pišite ovo se ne rađa dva puta ! Čovjek gdje god dođe cijeli stadion mu plješće jel to svim jasno. To nikad niko nije napravi,niko !!!! Bilo je da neko odigra dobru utakmicu pa mu plješću ali ovom di god dođe.

  • Air Pajo 07.09.2022.

    Mali moj me zeza za Barcu.Rekoh sine:Dok Luka Modrić hoda travnjakom,samo je jedan klub.REAL MADRID.Zabije takav gol i još kao kapetan.Di ćeš bolje

  • adis23 07.09.2022.

    Profesor nogometa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare