To je to što me zanima!

Niti treća sreća nije pomogla: Doktor Ivo opet bolji od Ćorića

Bio je ovo njihov treći međusobni okršaj, a Karlović je slavio u sva tri. Prethodno je pobjeđivao u Bukureštu 2015. godine i na Wimbledonu 2016. Ćorić je prošle godine igrao polufinale Indian Wellsa
Vidi originalni članak

Ivo Karlović u dva seta pobijedio je Bornu Ćorića u hrvatskom okršaju drugog kola Indian Wellsa. Div sa Šalate bio je bolji sa 6-4, 7-6 te je nakon 94 minuta igre izbacio prošlogodišnjeg polufinalista.

Popularni Doktor Ivo prve dvije break lopte nije iskoristio, u drugom i šestom gemu, no zato jest treću u desetom gemu, koja mu je donijela i prvi set.

Odmah na početku drugog seta Ćorić je Karloviću oduzeo seris, no Ivo mu uzvraća istom mjerom već u sljedećem gemu. Prilika za break više nije bilo pa je odluka pala u 13. igri gdje je Karlović Borni prepustio samo dva gema.

Bio je ovo njihov treći međusobni okršaj, a Karlović je slavio u sva tri. Prethodno je pobjeđivao u Bukureštu 2015. godine i na Wimbledonu 2016.

U trećem kolu Karlović čeka pobjednika dvoboja između Indijca Prajnesha Gunneswarana i Gruzijca Nikoloza Basilašvilija.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 10.03.2019.

    Servis prepusten/oduzet-kako god...i ode cijeli mec. Karlovic jedino sta ima je servis, i to koristi max moguce. Dosadan je.

  • Robinh000 10.03.2019.

    Doktor se sprda sa mlađarijom!

  • makisa 10.03.2019.

    Mora da se zna ko je stariji. Borno još mora mleka pit

Komentiraj...
Vidi sve komentare