To je to što me zanima!

Nitko kao Heynckes: Dobio ih je deset zaredom u Ligi prvaka

Bayern je na korak od prolaska u polufinale Lige prvaka nakon što je dobio Sevillu u gostima 2-1. I Jupp Heynckes je postao rekorder, ali je njegov rekord ostao u sjeni genijalnog Cristiana Ronalda
Vidi originalni članak

Prije pet godina je Jupp Heynckes s Bayernom osvojio trostruku krunu. Te je 2013. godine osvojio sve što se može osvojiti, a isto bi mogao ponoviti i ove godine. Bayern je već osigurao naslov prvaka, u polufinalu je kupa, a sad je na korak i od polufinala Lige prvaka. Podsjetimo, Heynckes je na klupu Bavaraca došao kao "vatrogasac". Zamijenio je Carla Ancelottija i sad bi mogao osvojiti trostruku krunu.

Niže veliki Jupp rekorde na klupi Bayerna. Posljednji je ostao u sjeni genijalnog Cristiana Ronalda, ali svakako ga vrijedi zabilježiti.

Njemački je trener postao prvi stručnjak koji je u povijesti Lige prvaka dobio deset utakmica zaredom. Niz je počeo u sezoni 2012/2013., a nastavio ga je ove sezone. Sad je nakon 2-1 u Sevilli na brojci deset, a lako je moguće da idući tjedan bude na brojci 11.

Teško da će Španjolci Bavarce iznenaditi na Allianz Areni. Juppov Bayern opet izgleda moćno, opet je spreman za napad na naslov europskog prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • skunkiciron 05.04.2018.

    Ovaj Heynckes izmislio svijet za Guardiolu.

  • moneypenny07 05.04.2018.

    Kao prvo Bayern nije ''službeno'' osigurao naslov prvaka, kao drugo ovo Heynckesu nije bila 10. pobjeda za redom, već 12. I kao treće; pitanje autoru ovog članka, da li ovakve greške radiš s najmjerom da provociraš , ili si dobio promaknuće iz odjela crne kronike u odjel sportske novosti. Slijedeći puta se informiraj kada pišeš članak, jer inače ga nemoj ni pisati. Informiranost i kvaliteta članka = 0 bodova. Hvala. i uzmi u obzir moj savjet.

  • Ustani bane 04.04.2018.

    Ne bi me iznenadilo da sevilla izbaci taj velili bayern

Komentiraj...
Vidi sve komentare