To je to što me zanima!

Nitko kao PSG! Artiljerija pod Eiffelom upisala se u povijest

Čista je nogometna 'perverzija' gledati golove protiv 'sirotog' škotskog prvaka kojeg kao da su kažnjavali jer su im zabili gol u prvoj minuti utakmice na Parku prinčeva. Pao je rekord
Vidi originalni članak

PSG je trebao preskočiti grupnu fazu. Ako pitate ljude iz Celtica i Anderlechta, poželjet će da je to bilo baš tako. 

Škoti i Belgijci poslije pet kola imaju po 17 primljenih golova i za to se mogu zahvaliti francuskom doprvaku PSG-u koji je u srijedu navečer postao najubojitija momčad ikad u skupinama Lige prvaka zbog 24 zabijena gola u pet utakmica.

Celtic je u Parizu dobio sedam komada!

VIDEO

Anderlechtu su u dvije utakmice zabili devet komada, Celticu 12. Primili su tek jedan gol i imaju svih pet pobjeda, no prvo mjesto u skupini B nisu još osigurali.

Naime, ukoliko ih u posljednjem kolu Bayern pobijedi više od tri razlike u Münchenu, njemački prvak osvojit će skupinu.

No, to je pomalo nerealno očekivati s obzirom na partije Neymara, Mbappéa i Cavanija. Oni mogu zabiti bilo kada, bilo kome i bilo gdje.

Čista je nogometna 'perverzija' gledati golove protiv 'sirotog' škotskog prvaka kojeg kao da su kažnjavali jer su im zabili gol u prvoj minuti utakmice na Parku prinčeva.

Zabio je Dembele u prvoj za Škote, a onda je do poluvremena bilo već 4-1 (Neymar dvaput zabio, jednom Cavani i Mbappé). Verratti, Cavani i Alves zaokružili su priču i potvrdili kako je artiljerija pod Eiffelom trenutno najubojitija u svijetu.

Gubitak Neymara Barcelonu i dalje boli. Unatoč sjajnim rezultatima ove sezone te prvim mjestima u La Ligi i skupini Lige prvaka ispred viceprvaka Europe Juventusa, muče se u napadu.

Prvi put u povijesti povezali su dvije utakmice a da nisu uspjeli pogoditi suparničku mrežu. Remiji u Pireju kod Olympiacosa te u Torinu kod Juvea donose negativan upis u povijesne knjige 'blaugrani', no tako je to kada na vrućem gostovanju u Italiji ostavite Lea Messija na klupi...

Dodajmo još i fakt kako je legendarni Jupp Heynckes postao prvi njemački trener u povijesti koji je nanizao osam uzastopnih pobjeda. Tko zna, zna!

Idi na 24sata

Komentari 108

  • hrv_991 23.11.2017.

    Novac kvari nogomet

  • mentalist1 23.11.2017.

    Psg nece dalje od cetvrtfinala,pogotovo ako ih ne pomazi zdrijeb. Oni igraju 2 jake utakmice u sezoni,i nisu spremni za real,barcelonu cak i za neke eng klubove.

  • 123gogo 23.11.2017.

    Kako je strasan PSG ove sezone, ne znam kome ne bi mogao onaj napad zabiti 2-3 u tekmi, doslovno igraju se sa obranama, zabijaju kad pozele. O francuskoj ligi necu ni pricati sta rade, ali u LP zabiti 24 u 5 utakmica stvarno ne moze svatko. Kompletni su stvarno, Silva i Marquinhos vec uigrani zajedno, jedino sta im bekovi u defanzivnom smislu malo imaju problema, ali zato su izuzetno ofenzivni, veza Verratti i Rabiot odlicni, po meni Motta najslabija karika, trebao bi Emery vise gurati Draxlera pa i mladog Lo Celsa, o napadu necu ni pricati, Neymar, Cavani, Lucas, Di Maria, Pastore, Guedes koji je na posudbi, stvarno najsiri napad imaju trenutno. Bit ce zanimljivo vidjeti ih protiv Bayerna 5.12, pobjede li ih i ponize kao na parku princeva stvarno da se zapitati moze li ih ko zaustaviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare