To je to što me zanima!

'Nitko ne igra kao Luka! Forma mu je baš spektakularna i s 36'

Modrić svakim danom igra sve bolji nogomet, piše španjolski list Marca nakon što je Real Madrid pobijedio Celtu s 5-2, u prvoj utakmici na Santiago Bernabeu nakon 560 dana
Vidi originalni članak

Real Madrid sinoć se nakon više od godinu dana vratio na Santiago Bernabeu i deklasirao Celtu iz Viga s 5-2 u susretu četvrtog kola La Lige.

POGLEDAJTE VIDEO: Luka Modrić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Celta je odlično igrala u prvom poluvremenu te je vodila 2-1, ali 'kraljevski klub' je u drugom dijelu preokrenuo rezultat i pobijedio pred 23.000 navijača. 

Fantastični Karim Benzema utrpao je Celti tri gola dok je mladi Eduardo Camavinga (18) u debiju iz snova zabio u 54. minuti za vodstvo Real Madrida. 

Upravo je kod tog gola kapetan 'vatrenih' Luka Modrić odradio lavovski posao te još jednom pokazao kvalitetu koju ima unatoč godinama. Prošao je kroz obranu Celte, pucao je s otprilike 12 metara nakon čega se od golmana odbila lopta do Camavinge. 

"Bernabeu je skandirao Modrićevo ime nakon što je Francuz zabio, a jasno je kako Real nije pogriješio odlučivši obnoviti ugovor s hrvatskim reprezentativcem. Modrić je u četvrtak napunio 36 godina, a njegova fizička sprema je spektakularna", piše Marca.

POGLEDAJTE VIDEO Maestro Lukita! Navijači mu se klanjali, izbezumio igrače Celte

Luka se oporavio od ozljede aduktora koju je zaradio na treningu, a povratkom na teren pokazao je koliko je važna karika u redovima madridskog Reala. 

"Nitko ne igra kao Modrić. Svakim danom igra sve bolji nogomet", nahvalila je Marca hrvatskog reprezentativca. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • GNKDALTON 13.09.2021.

    bravo utajivaču poreza

  • mali moj 13.09.2021.

    LM10 samo je jedan!!! Luka Modrić

  • Air Pajo 13.09.2021.

    Svaka mu čast.Zaslužio je.Svojim radom i ponašanjem van terena.Pravi uzor mladima.Da samo radom i upornošću možeš ostvariti svoje želje.Ništa preko noći.Bravo majstore!

Komentiraj...
Vidi sve komentare