To je to što me zanima!

Nitko ne voli Gallasa: 'Pola momčadi ne priča s njim...'

Četiri ili pet igrača uopće ne priča s Gallasom. Potvrdio je to njegov reprezentativni kolega Samir Nasri, kojeg je Gallas kritizirao u autobiografiji...
Vidi originalni članak

Ne pričam s njim, no ja nisam jedini u Arsenala koji nema baš nikakvu komunikaciju s Galasom. Nas četvorica, petorica ne pričamo s bivšim kapetanom, no to nas ne može spriječiti da se na terenu borimo jedni za druge, otkrio je Samir Nasri probleme u svlačionici Arsenala.
Iskusni Gallas u svojoj je autobiografiji kritizirao mladog Nasrija jer Samir u autobusu francuske reprezentacije nije ustupio mjesto Thieryju Henryju prije dvije godine, a francuska dvojka ne priča od svađe na treningu.
- Pa ne možete u momčadi imati 11 prijatelja. Neki imaju slična razmišljanja, ukuse, drugi pak ne. No na terenu se borimo za isti cilj - zaključio je Nasri o zbivanjima u svlačionici 'topnika'.
Gallas je ostao bez kapetanske upravo zbog svoje naravi, kontroverzne autobiografije i čestih svađa sa suigračima. Zbog njega je Arsenal napustio i Kolo Toure, a ovog ljeta iz momčadi bi mogao izletjeti upravo 'rušilački faktor' William Gallas.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • baka22 15.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • guzonjin sin 15.05.2010.

    A zbog cega je ono on otjeran iz Chelsea, hmmmmm ?

  • igor19 15.05.2010.

    ma ovaj Gallas nije covik...druzim se s njim,nece ni pivo plati guba

Komentiraj...
Vidi sve komentare