To je to što me zanima!

Nitko ne zna što mu je: Miro Bilan ima misteriozni osip...

Mislili smo da kriv omekšivač, deterdžent ili čak da je riječ o reakciji na kemikalije kojima se čisti parket u Kaunasu, ali nije, rekao je trener Cedevite Božo Maljković
Vidi originalni članak

Bio je kod puno liječnika, ali nitko mu još ne može pomoći. Dobiva osip po cijelom tijelu i ne može trenirati, pokušao je Božo Maljković objasniti stanje svog centra.

Miro Bilan nije mogao igrati u Litvi prošlog tjedna, a u nedjelju je protiv Crvene zvezde zaigrao bez treninga.

- Mislili smo da kriv omekšivač, deterdžent ili čak da je riječ o reakciji na kemikalije kojima se čisti parket u Kaunasu, ali nije. Uzeo je kortizone, pa pretrage ne mogu dati prave rezultate - kaže Božo.

Pretrage bi koristile samo ako neko vrijeme ne bi ništa uzimao ni trenirao. A Cedeviti je njen fizički najjači centar itekako potreban.

Uoči prve domaće euroligaške utakmice, protiv Milana, (petak, 18.30 sati) muči se i Mickael Gelabale. I on je propustio nekoliko treninga.

- Ima problema sa želucem, povraćao je - kaže Maljković, koji je svjestan da bi Francuz podrijetlom s Guadeloupea mogao imati još problema u Zagrebu.

- Ljudi s frankofonih otoka teže podnose hladnoću, zimi upadnu u krizu na sedam, osam dana... To je čista genetika.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • jarunos 18.10.2012.

    nek se decko oporavi...a kaj se tice cedevite,pa ona je kanta za bacanje koseva,razbice ih svi u skupini,a u aba ligi su toliko slabi da se moraju vadit na zvezdama u zadnjim sekundama,toliko o klubu koji ima ambicije biti prvak,hrvatske,aba lige,europe,svjeta..Bozo uzmi im peneze i idi doma,boli te uvo.

  • feliks 18.10.2012.

    ahhaahahah. pa ti u sokiću nemaju sreće. ajde dečki,manje piti napitak taj odvratni i ne jesti njihov smoki i sve će biti ok ;)

  • KamKas 18.10.2012.

    ima osip jer je pio Cedevitu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare