To je to što me zanima!

Nitko nema izgleda protiv ukrajinske braće Kličko

Ukrajinska braća apsolutni su vladari svjetskih ringova u teškoj kategoriji. Vitalij je prvak po WBC verziji, dok je Vladimir prvak u tri verzije
Vidi originalni članak

Brat Vladimir prvi je shvatio da je borba gotova pa je utrčao u ring. Vitalij je bio hladan kao da nije osvojio naslov svjetskog prvaka po WBC verziji u teškoj katerogiji.
- Nisam znao što se događa sve dok me Vladimir nije zagrlio, tek sam tada shvatio da je borba gotova - rekao je Vitalij Kličko (37).
Sada već bivši svjetski prvak Nigerijac Samuel Peter shvatio je nakon osme runde da nema šanse te je svom treneru rekao:
- Ne mogu nastaviti ovu borbu. Tako se Vitalij Kličko vratio u ring s pobjedom nakon stanke od četiri godine i borbe u Las Vegasu s Dannyjem Williamsom. Stanka je bila duga, možda i preduga, no to se u borbi nije vidjelo. Vitalij je dominirao u svih osam rundi.
- Znao sam da Peter neće izdržati veliki pritisak, svi su u dvorani navijali za Vitalija, a on je to znao iskoristiti - rekao je nakon borbe Vladimir Kličko. Spektakularan je bio i uvod u borbu prije koje su se u berlinsku 02 arenu uživo javili bivši svjetski prvaci, Miachel Tyson, Evander Holyfield, Joe Frazier, George Foreman i Lennox Lewis. Svi su redom podržali povratak Vitalija Klička boksu koji se protekle četiri godine izvan ringa posvetio političkoj karijeri.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare