To je to što me zanima!

Nitko nije kriv, to je bio samo nesretni slučaj?

Sigurno slijede promjene propisa i poboljšanje uvjeta, kažu tajnik HNS-a Zorislav Srebrić i predsjednik Udruge prvoligaša Igor Štimac
Vidi originalni članak

Naravno, svi smo tužni, šokirani. Ali, tko je kriv? Jako je to teško reći, ali činjenica je da je sve bilo prema propisima, da je ograda od terena udaljena i više no što treba. U svakom slučaju, sigurno će slijediti analize, čak i promjene propisa i povećanje sigurnosti, kaže Zorislav Srebrić. S njim se slaže i Igor Štimac, predsjednik Udruge Prve HNL.
- To je bio nesretan slučaj, ne može se govoriti o nečijoj krivici. Ne možeš znati od čega sve prijeti opasnost, paziti baš na svaki detalj. Ali, jasno, to nam je svima pokazatelj da se moramo više potruditi oko uvjeta na stadionima - kaže Štimac.
Sve je, dakle, bilo prema propisima, nitko neće odgovarati. Policija također tvrdi da ona nije ta koja bi trebala odgovarati. U ovom slučaju za sigurnost na stadionu.
- Taj slučaj nije u našoj nadležnosti - rekli su u zadarskoj policiji.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • metador 04.04.2008.

    nitko nije kriv?????pa ko im je izdao \"nategnutu\" licencu tuzio bi ih sve predsjednik HNS-a se nije ni oglasio jednom rijecju ....sramota

  • Ozzy 03.04.2008.

    ma šta trujete svi nije mu nitko kriv, kriv si je on sam što je pao i gotovo

  • nix_zgd 03.04.2008.

    marković odlazi!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare