To je to što me zanima!

'Nitko nije tražio zabranu skakanja Blanki u Madridu'

Nije naš posao da odlučujemo kome bi trebalo dopustiti nastup. To odlučuju organizatori mitinga, rekao je direktor tvrtke koja zastupa Tiu Hellebaut
Vidi originalni članak

Organizatori atletskog mitinga u Madridu prije nekoliko dana su objavili kako su zabranili nastup Blanki Vlašić zbog inzistiranja Belgijanke Tie Hellebaut.
- Razočarana sam. Mi na miting u Splitu zovemo sve djevojke da dođu. Ali više mi je dosadilo šutjeti o ovakvim stvarima jer ovo nije prvi put. Prošle godine Friedrich nije htjela da skačem u Karlsruheu i to smo prešutjeli. E pa više neću šutjeti - ljuta je bila Blanka Vlašić.
No, priča se nastavlja s obzirom da su iz tabora Belgijanke demantirali zabranu nastupa najboljoj hrvatskoj atletičarki.
- Tijin nastup u Madridu je davno potvrđen. Miting u Madridu nije iz najviše kategorije, pa je smatrala da tamo neće biti vrhunskih visašica, a time ni previše pritiska na njezinim ramenima. Nije naš posao da odlučujemo kome bi trebalo dopustiti nastup. Tu odgovornost imaju organizatori mitinga. No, u svakom slučaju, staze ovih dviju atletičarki će se križati ove sezone - rekao je Gert van Goolen, direktor tvrtke za sportski marketing koja zastupa zastupa olimpijsku pobjednicu.
Hellebaut je prije dvije godine objavila kraj karijere, a potom je i rodila. No, odlučila se vratiti, a prvi nastup imat će u Madridu...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Barca4Ever 30.06.2010.

    Ma tija helebo joj nemre ništa kaj ni žaba lješnjaku!

  • Ira27 30.06.2010.

    @pajzano to bi bio praktični trening pod pritiskom, na takvim natjecanjima se skuplja pozitivna energija, samopouzdanje i to je razlog zašto je Blanka to htjela odrarditi skoro pa i bez kune! Uostalom zašto ne bi i zaradila, bi će joj je Hrvatska država nešto dala džabe pa može sidit prekriženih ruku..

  • pajzano 30.06.2010.

    Pa ne mora ni Blanka baš na svaki qurac od mitinga ići skakati! Imam osjećaj da fakat trči samo za lovom! Koristi to šta dobro skače pa skuplja pare po tim i takvim sitnim natjecanjima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare