To je to što me zanima!

Nitko ovo nije vidio?! Pobijedili su s igračem više na parketu...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nevjerojatan previd sudaca na sveučilišnoj košarkaškoj utakmici u SAD-u. Momčad Louisiane protiv Western Kentuckyja u posljednji je napad ušla s igračem više...
Vidi originalni članak

Trener sveučilišne momčadi Louisiane pozvao je minutu odmora 20 sekundi prije kraja utakmice protiv gostujuće momčadi Western Kentuckyja. Rezultat je bio izjednačen, 70-70. Louisiana je vrlo lako stvorila igrača više i Elfrid Payton položio je za pobjedu 72-70. 

Nevjerojatno je kako nitko nije vidio da je momčad Louisiane u posljednji napad ušla sa šestoricom na parketu?! Trener, igrači, suci, navijači... Nikome nije bilo čudno da momaka u crvenim dresovima ima malo previše.

Louisiana je slavila, utakmica je završila, igrači su se pozdravili, kao i treneri i nitko nije primijetio ništa sporno. No sudačka komisija jest. Nakon pregledavanja snimke objavili su da će suci utakmice biti kažnjeni. Nije poznata visina kazne ni hoće li utakmica biti ponovljena.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • praviznalac65 13.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • shPINa 09.01.2012.

    imaju i oni SREBRICA u kosarci kao i mi u nogometu?

  • 9DzEkO11 09.01.2012.

    ionako je frajer sve sam napravio, da ih je bilo još 50, ista stvar

Komentiraj...
Vidi sve komentare