To je to što me zanima!

'Nitko sada ne želi na Chelsea'

Trebali smo odličnu predstavu Matea Kovačića i N'Golo Kantea jer nam je falio Jorginho, stoga su znali da se moramo osloniti na njih te su ispunili svoj zadatak, rekao je Tuchel nakon utakmice s Atleticom
Vidi originalni članak

Chelsea se odličnom predstavom protiv u dvije utakmice protiv Atletica iz Madrida plasirao u četvrtfinale Lige prvaka, a tamo ih "nitko ne priželjkuje", tvrdi trener londonske momčadi Thomas Tuchel.

SAVIĆ ZBOG LAKTA POCRVENIO Kovačićevi u dvije kontre sredili Atletico, gosti oštećeni za penal

Njemački stručnjak vjeruje da njegova momčad može otići otići 'do kraja' i osvojiti drugi 'klempavi trofej' u klupskoj povijesti. Prvi su osvojili 2012. kada su usred Allianz Arene šokirali domaćina Bayerna Münchena nakon penala.

- Prilično sam uvjeren da nitko ne želi igrati protiv nas. Bit će to težak izazov jer smo ušli među najboljih osam momčadi. To je velik korak, ali ne trebamo se bojati, mi ćemo uzeti ponuđeno i pripremiti se najbolje što možemo - rekao je Tuchel nakon utakmice protiv Atletica pa posebno nahvalio dvojicu veznjaka: 

- Trebali smo odličnu predstavu Matea Kovačića i N'Golo Kantea jer nam je falio Jorginho, stoga su znali da se moramo osloniti na njih te su ispunili svoj zadatak. 

Chelsea je od dolaska Thomasa Tuchela na klupu 'plavaca' odigrao čak 11 od 13 utakmica bez primljenog gola, a u petak će u Nyonu saznati tko im stoji na putu za ulazak u polufinale Lige prvaka.

Prve utakmice su na rasporedu 6. i 7. travnja, a uzvrati tjedan dana kasnije.

ČETVRTI NA LJESTVICI Kovačićev Chelsea nastavio niz bez poraza: Pobijedili Everton

Idi na 24sata

Komentari 4

  • matija16 18.03.2021.

    Pa kad je odletio Lampard???

  • lajh1985 18.03.2021.

    evo ja bi radje da Bayern ide na Chelsea nego na City

  • tomislav22 18.03.2021.

    Stvorio je moćan stroj

Komentiraj...
Vidi sve komentare