To je to što me zanima!

Nizozemci dovodili djevojke u hotel pa ih izbacili iz momčadi! Među njima je i zvijezda PSG-a

Neki mladići iskoristili su reprezentativnu stanku kako bi igrali za svoju državu, a neki su to odlučili spojiti s užitkom i pritom su prekršili covid protokol. Tako su po ubrzanom postupku vraćeni u klubove
Vidi originalni članak

Arjany Martha, Naci Ünüvar, Rio Hillen (Ajax), Mimeirhel Benita (Feyenoord) i Xavi Simons (PSG) izbačeni su iz nizozemske U19 nogometne reprezentacije jer su u svoje sobe doveli više djevojaka te se s njima družili, piše britanski Telegraph.

Zato ih nije bilo na prijateljskoj utakmici koju su njihovi vršnjaci izgubili od Italije (0-3), odnosno odmah su odstranjeni iz reprezentacije i poslani natrag u klubove. Iz nizozemskog nogometnog Saveza još nije stigla jasna potvrda zašto su izbačeni, već su samo poslali 'servisni' odgovor. 

- Istina je da je Bert Konterman, izbornik U19 reprezentacije zbog kršenja protokola iz momčadi izbacio nogometaše. Martha, Benita, Ünüvar, Hillen i Simons prekršili su pravila i vraćeni su natrag u klubove - objavili su Nizozemci.

Navodno su djevojke pozvali Martha i Benita, dok su se kasnije pridružili Ünüvar, Hillen i Simons. Sljedeća utakmica Nizozemce očekuje tek 10. studenog kad u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo dočekuju Moldaviju, a pitanje je hoće li se spomenutim nogometašima oprostiti nestašluk.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dusansk 08.09.2021.

    Gang bang ….

  • Kegla13 07.09.2021.

    Neka su samo jako

  • Joza Prezaduzeni 07.09.2021.

    A da su dovodili decke ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare