To je to što me zanima!

Nizozemci tvrde: Rotterdamski dečko branit će protiv Hrvatske

Riječ je o Justinu Bijlowu (25) koji je posljednji put branio 2021. godine, a u dresu 'oranja' je odradio šest utakmica. Brani za Feyenoord, a iako je prije dvije sezone bio najbolji golman lige, imao je problema s ozljedama
Vidi originalni članak

Dok je što se tiče Hrvatske nakon jučerašnje konferencije za novinare vjerojatno više ili manje poznato tko će zaigrati protiv Nizozemske, u suprotnom slučaju to nije tako. Tamošnji kolege predviđaju tko će zaigrati u polufinalu Lige nacija, a očekuju iznenađenje između stativa.

REPORTAŽA IZ ROTTERDAMA Vodič za navijače: Pivo već za tri i pol eura, sira u izobilju, ulica posvećena treneru Dinama...

Dok je na Svjetskom prvenstvu u Kataru branio golman Heerenveena Andries Noppert (29), a na raspolaganju je još i Mark Flekken (30) koji je postao novi golman premierligaša Brentforda, u Rotterdamu će ipak braniti golman kojemu je stadion De Kuip na kojem će se igrati jako dobro poznat.

Riječ je o Justinu Bijlowu (25) koji je posljednji put branio 2021. godine, a u dresu 'oranja' je odradio šest utakmica. Rođen je u Rotterdamu te brani za Feyenoord, a iako je prije dvije sezone bio najbolji golman Eredivisie, imao je problema s ozljedama.

FINAL FOUR Evo gdje gledati susret Hrvatske protiv Nizozemske u Ligi nacija

Kako pišu nizozemski novinari, to je svojevrsno iznenađenje jer Bijlowu nedostaje reprezentativnog iskustva, a Ronald Koeman mu je ipak odlučio dati priliku na domaćem terenu. Podsjetimo, utakmica polufinala Lige nacija između Nizozemske i Hrvatske na rasporedu je od 20 sati i 45 minuta. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatski navijači u Rotterdamu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MaliCrniOdIvanaSam 14.06.2023.

    Bijlow je njihov najbolji golman.

  • Hell_on_wheels 14.06.2023.

    2-3 gola, zicer

  • Hrvoje Dimitrijević 14.06.2023.

    Jedino je pitanje kakav je s penalima, golova u regularnom dijelu neće biti

Komentiraj...
Vidi sve komentare