To je to što me zanima!

Nizozemski mediji: Za 12 mil. € Vertonghen ide u Tottenham

Po pisanju nizozemskih medija Tottenham je navodno prihvatio potrebe Ajaxa za Jana Verthongena koji su tražili realizaciju ovog transfera uz 12 milijuna eura
Vidi originalni članak

Jan Vertonghen, 25-godišnji belgijski nogometni reprezentativac i dosadašnji obrambeni igrač Ajaxa, novo je pojačanje londonskog Tottenhama...

Po pisanju nizozemskih medija Tottenham je navodno prihvatio potrebe Ajaxa koji su tražili realizaciju ovog transfera uz 12 milijuna eura. Zasad još nije javnosti poznato na koliko je godina potpisao Vertonghen, već se tek navodi da je u pitanju "dugogodišnji ugovor".

Još od 2006. godine je Vertonghen u Ajaxu, s tim da je tek prvu sezonu odradio na posudbi u Waalwijku.

Osvojio je Vertonghen, kao standardni član Ajaxa, dva naslova prvaka Nizozemske, a za reprezentaciju Belgije je odigrao ukupno 37 utakmica uz dva postignuta pogotka.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • AnteG 08.07.2012.

    dobra kupovina

  • Nisam Taj 08.07.2012.

    Pa koji ce im k...c onda istroseni carvalho od reala za modrica ? Bez sahina u transferu ne trebaju ni sjesti za stol sa onima,a ako se zainate trebaju im uzet i sahina i khediru plus 30 miliona eura koje real naravno ima jer se prodaju dresovi cristine ko ludi. Ona je sama sebe vec tim isplatila pa im eto ostaje 100 miliona eura posuđenih od banke pred stecajem koje moraju vratit u 10 godina,ne kuzim onda cemu stednja u madridu jer se po forumskim pricama pliva u parama :))

  • darko 23 08.07.2012.

    propast ce u totenhamu sad ima veliki potencijal,samo da ode u jedan veliki klub za 1 sezonu bi postao klasan igrac

Komentiraj...
Vidi sve komentare