To je to što me zanima!

Nizozemski mediji zasuli PSV: Sramota je izgubiti od Osijeka!

IGRAČI RAZOČARANI Marco van Ginkel iz PSV-a smatra da je sramota to što njegova momčad nije mogla podići tempo protiv Osijeka. Isto misle i nizozemski mediji koji su poraz od Osijeka nazvali blamažom
Vidi originalni članak

PSV se osramotio i momčad je izgledala nezrelo, pišu tamošnji mediji poslije poraza od Osijeka u Eindhovenu.

Smatraju kako je njihov predstavnik bio bolja momčad u prvom poluvremenu, ali nisu uspjeli zabiti pa ih je kazna stigla vrlo brzo.

Igrači nizozemskog velikana ponudili su svoja objašnjenja.

- Moramo igrati puno bolje da bi slomili ovakvog protivnika. Nismo bili dobri. Držali smo ih u početku pod jakim pritiskom, ali onda smo pali s tempom. Igrali smo presporo i onda ne možete dobiti utakmicu - rekao je veznjak domaćih Marco van Ginkel pa nastavio:

- Sramota me da nismo mogli podići tempo, teško je objasniti zašto nismo mogli. Moramo u uzvratu odigrati puno bolje. Pokušavali smo previše dugim loptama, ali na kraju imamo 0-1 iza sebe - smatra.

PSV je previše 'bunario' dugim loptama.

- Danas nismo igrali timski. Ovakve ekipe igraju obrambeno i mislim da će takvi biti u uzvratu što je naša šansa. Igrali smo puno u njihovoj polovici, ali prilično nekonkretno - rekao je Luuk de Jong.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • onajkojizna 28.07.2017.

    Ja osobno ne vjerujem da ce Osijek proc, pustili da ih pobijede da sto vise Gledatelja bude na Stadionu Osijeku

  • 28.07.2017.

    Hm, pa Osijek jači od Hajduka!

  • P0WK 28.07.2017.

    A kad se samo sjetim onih tipa Kringe i slicnih kako su pljuvali po HNLu 24sata kako je to smijurija od lige i itd, bas mi drago da sad jedan Osijek pobjeđuje PSV, a ostali isto sve pobjeđuju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare