To je to što me zanima!

Nizozemski navijači boje se visokog poraza u Splitu

Hrvati su trenutačno u boljoj formi, strahujem od visokog poraza, rekao je jedan navijač Oranja i najavio oko 200 gostujućih simpatizera
Vidi originalni članak

Nizozemci su odmah nakon dolaska u Split odjurili u svoju bazu, hotel Le Meridien Lav, a nitko iz sastava Marca van Bastena nije želio govoriti o utakmici. Hladnokrvnost i profesionalizam ogledali su se na licima nizozemskih reprezentativaca. Tek se golman Van der Sar nasmiješio novinarima, možda jer se nekih i sjeća. Dvaput je branio na Poljudu, u dresu Ajaxa i Fulhama. U ta dva susreta nije primio gol, a tu “zlu kob”, kao i onu o ukletom Poljudu na kojem Hrvatska nikad nije pobijedila, sutra bi trebali poništiti Bilićevi izabranici.
Van Basten je zatvorio večernji trening za gledatelje i tako pokazao da se i te kako pribojava naše momčadi. U Split je stiglo i desetak nizozemskih navijača, ne baš optimističnih glede ishoda.
- Hrvati su trenutačno u boljoj formi, strahujem od visokog poraza - rekao je jedan navijač Oranja i najavio oko 200 gostujućih simpatizera na stadionu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vandersar 05.02.2008.

    Pozdrav Edwinu van der Saru, najvećem vrataru zapadno od Maclja. (istočno je glavni baja Dragan Stojkić). Nadam se da će Edwin u svom trećem boravku na Poljudu uživati manje nego prethodna dva puta, kad je s Ajaxom i s Fulhamom prošao netaknute mreže!

Komentiraj...
Vidi sve komentare