To je to što me zanima!

Njemačka protiv Engleza u osmini finala, Gana na SAD

Dvoboj Njemačke i Engleske igra se u nedjelju, 27. lipnja. Veliki će se derbi igrati u Bloemfonteinu s početkom u 16 sati. U subotu igraju Gana i SAD
Vidi originalni članak

Nogometaši Njemačke i Gane izborili su nastup u nokaut-fazi natjecanja na Svjetskom prvenstvu iz skupine D. Kući se vraćaju Australci i Srbi.
Igrači Joachima Löwa u grču su uspjeli doći do druge pobjede i izboriti, kao prvoplasirana momčad skupine D, dvoboj protiv Engleza u nedjelju, 27. lipnja. Veliki će se derbi igrati u Bloemfonteinu s početkom u 16 sati.
Dan ranije, u subotu navečer, Gana će se za četvrtfinale boriti protiv Sjedinjenih Država u Rustenburgu. Nogometaši srbijanskog trenera Milovana Rajevca tako su uspjeli izboriti drugi krug natjecanja u Južnoj Africi kao jedina afrička reprezentacija, osvjetlavši tako obraz kontinentu na kojem se igra Mundijal. Ganci su također drugi put, i to zaredom, izborili nastup u osmini finala. Igrali su među 16 najboljih također i u Njemačkoj prije četiri godine. Samo je još Nigeriji od afričkih zemlja, 1994. godine u SAD-u i 1998. u Francuskoj, uspjelo u dva se navrata navrata plasirati u drugi krug.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • deda22 23.06.2010.

    Još samo da Njemci pošalju kući napuhane arogantne Engleze.Mislim da su to zaslužili baš kao i Francuzi.

  • ciLa 23.06.2010.

    \"Grande finale\"

  • Dakox 23.06.2010.

    haha lijepo je ispalo, ovo ce biti krvnicka tekma Eng-Nje jao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare