To je to što me zanima!

Njemački mediji presretni: Momci, hvala za lijepo SP!

Hvala dečki, ovo je bilo jako zabavno. Naši su heroji u kišnoj afričkoj noći uzeli broncu, piše Bild o novoj bronci mlade njemačke nogometne repke
Vidi originalni članak

Hobotnica Paul opet je imala pravo. Njemačka je pobijedila Urugvaj i osvojila brončanu medalju, istaknuo je tiražni Bild. Njemački tabloid u stopu je pratio 'elf' na ovom prvenstvu, a sve su začinili predstavom s vidovitom hobotnicom. Paulu nitko nije vjerovao na samom početku, no kako je prvenstvo odmicalo, a hobotnica je nizala pogotke, sve su oči bile uprte u akvarij u Oberhausenu. Slično je bilo i s reprezentacijom. U Afriku su ispraćeni sa skepsom, no iz utakmice u utakmicu nacija je bila sve zadovoljnija i sve je više očekivala.
'Dečki, hvala vam na ovom SP-u!', naslovio je tekst o bronci Bild.
- Hvala dečki, ovo je bilo jako zabavno. Naši su heroji u kišnoj afričkoj noći uzeli broncu. U uvijek nezahvalnoj utakmici za treće mjesto naši su nam nogometaši priuštili veliku zabavu. Nakon gorkog poraza od Španjolske u polufinalu Müller, Khedira i društvo su se oporavili i još jednom pokazali borbeni duh - ponosno je istaknuo Bild. Nešto manje rječit bio je suzdržani Kicker pa tako u naslov uredno njemački stavlja: 'Treće mjesto za Löwovu Njemačku'. U izvještaju s utakmice Kicker se ne doimlje oduševljen te šturo opisuje golove i, čini nam se, umanjuje velik uspjeh njemačkih 'wunderkinda'.
'Malo finale otišlo je na našu stranu', piše Allgemeine Zeitung'.
- Za kraj ćemo još jednom nazdraviti. Posljednjim atomima snage naša nacionalna momčad osvojila je broncu - zaključio je AZ.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • alenCRO 10.07.2010.

    bravo Turci,Ganci,Poljaci i ostale svabe:))e jbmt svabe takve.adolf se okrece u grobu

  • glupavi 10.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • ducy18vk 10.07.2010.

    svaka cast njemcima igrali su najljepsi nogomet

Komentiraj...
Vidi sve komentare