To je to što me zanima!

Njemački mediji tvrde: Bayern već na ljeto ide po Bornu Sosu?

Hrvatski branič nedavno je potpisao novi ugovor sa Stuttgartom, konačno postao nezamjenjiv na lijevom boku, a Bavarci su spremni za njega iskeširati čak 20 milijuna eura...
Vidi originalni članak

Borna Sosa (23) svakim danom postaje sve veća zvijezda njemačke Bundeslige. Mladi hrvatski branič briljira u dresu Stuttgarta, a njemački mediji već su ga proglasili jednim od najboljih lijevih bekova lige. Stuttgart je ove sezone jedno od iznenađenja Bundeslige, mnogi su im prognozirali tešku borbu za ostanak u ligi, a sada se nalaze na 10. poziciji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dapače, momčad Pellegrina Matterazza je ove sezone imala i nekoliko velikih skalpova, među ostalima slavila kod Borussije Dortmund s 5-1. A jedan od najboljih igrača Stuttgarta danas je - Borna Sosa. Lijevi bek hrvatske U-21 reprezentacije je u dosadašnjih 15 nastupa upisao četiri asistencije, mogao ih je imati i puno više da su njegovi napadači ove sezone malo precizniji.

I Borna Sosa sada je stigao na metu - Bayerna. Svi relevantni njemački mediji donose priču kako Bavarci već na ljeto svoje redove žele pojačati nekadašnjim igračem Dinama, a Stuttgart bi na svom igraču mogao utržiti i 20 milijuna eura. Prema njemačkom Kickeru najbolji lijevi bekovi lige ove sezone su Angelino (Leipzig) i Guerreiro (Borussia Dortmund); a treći je Borna Sosa.

Bayern će ovoga ljeta ostati bez Davida Alabe koji ne želi potpisati novi ugovor s Bayernom, ali već dulje vrijeme kod Hansa-Dietera Flicka igra na stoperskoj poziciji. Na lijevom boku sada konkuriraju sjajni Alphonso Davies i Lucas Hernandez, no tamošnji mediji navode kako su u Münchenu jako zainteresirani i za Sosu. Velika je ovo čast za mladog igrača koji bi ubrzo trebao biti i u fokusu Zlatka Dalića..

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • nogometnaprica 10.02.2021.

    Čekaj dok vide video sa „potezom“ na odlucujucoj kvalifikacijskoj utakmici za euro. Neznam ni da je se ikada ispricao radi toga. Do ove sezone nije znao za pojam kontinuitet. Inace sretno, talent ne fali definitivno.

  • Trump Jong Un 10.02.2021.

    Nek se kali ali ne ko Nikola 😅

  • klint istvud 10.02.2021.

    Samo da se ne usosi

Komentiraj...
Vidi sve komentare