To je to što me zanima!

Njima se 'sviđa' što je Potter dobio otkaz. Zvijezde Chelseaja poslale nedvosmislenu poruku

Švicarski veznjak Denis Zakaria (26) na društvenim mrežama 'lajkao' je objavu o otkazu svog trenera, a isto je učinio i Gabonac Pierre-Emerick Aubameyang
Vidi originalni članak

Graham Potter dobio je otkaz u Chelseaju. "Napokon", uskliknut će neki navijači 'plavaca', drugi će reći da je prekasno, a sretni su očito i igrači. Barem dvojac koji je to odlučio javno podijeliti...

Švicarski veznjak Denis Zakaria (26) na društvenim mrežama 'lajkao' je objavu o otkazu svog trenera. To je učinio na stranici jedne stranice koja dijeli vijesti iz svijeta nogometa. Pierre-Emerick Aubameyang (33) bio je još 'besramniji'.

Gabonac je sa 'sviđa mi se' označio Chelseajevu objavu o Potterovom otkazu, što također nije moglo promaknuti brojnim navijačima 'plavaca'.

POGLEDAJTE VIDEO Hrvatica je primijenila neobično pravilo o kojem se priča. Zašto nitko nije ni blizu šesnaesterca?

Aubameyang je u London stigao u ljetnom prijelaznom roku iz Barcelone, a doveo ga je trener koji ga je vodio i u Borussiji Dortmund, Thomas Tuchel. Novi trener je imao nove planove - koji nisu uključivali njega. U zadnjih deset utakmica, dobio je tek osam minuta, protiv Tottenhama, a čelnike londonskog kluba dodatno je naljutio odlaskom na Camp Nou gdje je svoju bivšu momčad bodrio u El Clasicu.

Nakon 28 kola 'bluesi' se nalaze na 11. mjestu s 38 bodova, a ono što je još bolnije, četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka udaljeno je čak 12 bodova. Do najelitnijeg europskog natjecanja Chelsea će samo ako osvoji 'klempavi trofej' ove sezone. Čelnici su se zgrozili i na samu pomisao da bi mogli ostati bez europskog natjecanja pa su smijenili Pottera pokušavajući spasiti što se spasiti da i nekom šok-terapijom probuditi igrače. 

Chelsea neće jurcati u imenovanju trenera. Nekoliko velikih imena poput Juliana Nagelsmanna, Mauricija Pochettina i Zinedinea Zidanea je slobodno, ali klub je odlučio da će trenera imenovati tek na ljeto. Do tada će klupu preuzeti Bruno Saltor (42), dosadašnji Potterov pomoćnik. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • domagoj264 04.04.2023.

    Kakvu glupost je Chelsea napravio sa dovođenjem Pottera .Košta ce ih to 40,50 mil € ali ajde šta je to za njih

  • 03.04.2023.

    Ovdje je tema Chelsea i njihov bivsi trener,svoje frustracije lijeci u kaficu il kod zene..

  • Ugodan 03.04.2023.

    Prvo se u chelseaju trebaju rješiti 10-15 igrača

Komentiraj...
Vidi sve komentare