To je to što me zanima!

NK Osijek odlučio razveseliti svoje navijačice na Dan žena

Katastrofalnim rezultatima u proljetnom dijelu sezone su ugrozili i ttreće mjesto, konkurencija puše za vratom, no remi protiv Dinama prije nekoliko dana barem malo je vratio optimizam u Gradski vrt
Vidi originalni članak

U srijedu se obilježava Dan žena, a i NK Osijek odlučio je razveseliti sve pripadnice ženskog spola uoči utakmice protiv Hajduka koja se igra u nedjelju u sklopu 25. kola HNL-a.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prodaja pojedinačnih ulaznica za taj susret započet će u u srijedu 8. ožujka, a kako je taj dan poseban za sve žene ovog svijeta, osječki klub je odlučio darovati im popust od 50 posto na kupnju ulaznice koja će glasiti na njihovom ime. 

Možda bijelo-plavi ne očaravaju svoje navijače dobrim igrama i rezultatima, ovo je svakako lijepa pozivnica navijačicama da popune Gradski vrt i budu podrška svome klubu u bitnoj utakmici protiv Hajduka. Prije samo tjedan dana osječki klub izgubio je 2-1 i ispao iz Kupa, gotovo sigurno će i ove sezone ostati bez trofeja pa je jedini cilj zadržati treće mjesto koje vodi u kvalifikacije za Europu.

Katastrofalnim rezultatima u proljetnom dijelu sezone su ugrozili i to mjesto, konkurencija puše za vratom, no remi protiv Dinama prije nekoliko dana barem malo je vratio optimizam u Gradski vrt i naznačio da slijede bolji dani za momčad koju odnedavno vodi Borimir Perković.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • no sleep 07.03.2023.

    U nedjelju +15

Komentiraj...
Vidi sve komentare