To je to što me zanima!

NK Šibenik ima novog vlasnika, kupio ih je Hrgovićev menadžer

Marino Jurić odlučio je prodati svoje dionice s obzirom na to da mu je stalno prebivalište u SAD-u, a dalmatinski klub preuzeo je agent Filipa Hrgovića koji je već u vlasništvu dva kluba
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni prvoligaš Šibenik dobio je novog vlasnika samo nekoliko dana uoči nastavka prvenstva. Američki Hrvat Marino Jurić u cijelosti je prodao svoje dionice njemačkom Hrvatu Željku Karajici (52), poznatom agentu Filipa Hrgovića. 

Karajica je već bio vlasnik dva nogometna kluba, Austria iz Klagenfurta i Victorije iz Berlina. 

Ugovor o primopredaji vlasništva potpisan je u Zagrebu, a za Sportske Novosti odvjetnik Stipe Grubišić otkrio je kako je Juriću teško voditi klub s obzirom na to da je stalno na američkoj adresi.

- Zbog svih problema je gospodin Jurić prepustio upravljanje kluba nekome tko u tom segmentu ima više iskustva i znanja. Zato se i ovim putem zahvaljujem gospodinu Juriću, a novom vlasniku, gospodinu Karajici želim puno sreće, posebice sportske. Također bih se zahvalio navijačima, koji su uvijek uz klub i u najtežim trenucima - dodao je Grubišić za SN.

Šibenik je trenutno deveti u HNL-u s 13 osvojenih bodova u 17 odigranih kola. Do kraja sezone borit će se za ostanak u ligi s Goricom, koja je u zaostatku šest bodova, ali i s jednom odigranom utakmicom manje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • LOPINE 18.01.2023.

    Da li je i sestru prodal skup sa Šibenikom...

  • billi Galeb 17.01.2023.

    Marino juric,pa lako kupovat i zivit u SAD kad je tata rino pokro sve sta se moglo pokrast kad je bio direktor jedne podruznice zg holdinga

  • Funcutt 17.01.2023.

    Postali smo ka ku....Svi nas mogu imat kad hoće

Komentiraj...
Vidi sve komentare