To je to što me zanima!

NLB liga: Cedevita izgubila od Olimpije, Zadar od Budućnosti

Loš dan hrvatskih klubova u 21. kolu regionalne NLB lige nakon Cibone su porazima upotpunili igrači Cedevite i Zadra koji su izgubili od Olimpije, odnosno Budućnosti
Vidi originalni članak

Cedevita je napravila korak natrag u nastojanjima da dohvati jedno od prva četiri mjesta i plasman u doigravanje. Momčad Aleksandra Petrovića poražena je u Ljubljani od Olimpije sa 75-67 i sada je dvije pobjede udaljena od četvrtog mjesta.

Slovenci su na poluvremenu vodili s plus 11 (40-29), Cedevita se u nastavku približila na 53-49, ali više od toga nije mogla. Najefikasniji su u zagrebačkoj momčadi bili Amerikanci Dontaye Draper sa 17 i Corsley Edwards sa 16 koševa, dok se kod pobjednika najviše istaknuo Sašo Ožbolt s 20 poena. Hrvatski košarkaš Damir Markota dodao je osam koševa za Olimpiju.

Zadar je u neizvjesnoj utakmici u svome Višnjiku izgubio od Budućnosti sa 78-74 i dodatno si otežao borbu za ostanak u ligi. Devan Downey je sa 16 poena bio prvo ime Zadrana kojima je s druge strane najviše problema pravio Vladimir Dragičević koji je dvoboj zaključio s 23 koša. Poraz Zadrana ne ide na ruku ni Cedeviti i Zagrebu budući da su im Podgoričani jedni od konkurenata za doigravanje.

NLB liga, 21. kolo:

Igokea – Krka 66-78

Radnički – Cibona 89-79

Union Olimpija – Cedevita 75-67

Zadar – Budućnost 74-78

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare