To je to što me zanima!

Noć hrvatske baštine u LA-u: Kockice preplavile Crypto Arenu

Preko 120 navijača pojavilo se u prepoznatljivim 'kockastim' dresovima na utakmici u kojoj su Clippersi svladali New Orleans Pelicanse sa 119-100, a tamo su se družili s Ivicom Zupcem
Vidi originalni članak

Los Angeles Clippersi protekle su nedjelje proslavili noć hrvatske baštine u Crypto Areni u LA-u. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Preko 120 navijača pojavilo se u prepoznatljivim 'kockastim' dresovima na utakmici u kojoj su Clippersi svladali New Orleans Pelicanse sa 119-100. 

Uoči i poslije utakmice, Hrvati su se u baru ispred stadiona družili s hrvatskom zvijezdom Clippersa Ivicom Zupcem, koji je utakmicu završio sa 16 poena i 14 skokova. 

Zubac je navijačima odgovarao na pitanja te je rekao da mu je najdraže jelo ćevapi s kajmakom, a kao najboljeg svih vremena istaknuo je Michaela Jordana. 

Slavlju su nazočili i Robert Kohorst, bivši veleposlanik Hrvatske u SAD-u, i Renee Pea, generalna konzulica Hrvatske u Los Angelesu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Tko sere'' 07.04.2022.

    Predivno 😍

  • mandalorian67 07.04.2022.

    Bravo Zubac, kao jucer se sjecam kad sam te trenirao na školskom. Nekada si bio malo neposlušan,pa sam te tjerao da trcis krugove i pumpaš sklekovi,bilo je i suza,ali isplatilo se i sad si mi zahvalan. Samo naprijed lima haha, sad bi ti od milja cveger jedan stisnuo

  • 07.04.2022.

    Ovi neznaju hrv pronaci na geo karti

Komentiraj...
Vidi sve komentare