To je to što me zanima!

Noćas u Bernu i Zuerichu ozljeđena čak 242 navijača

Čak su 84 navijača ozlijeđena u neredima koji su u petak navečer izbili u najvijačkoj zoni u Zürichu nakon dvoboja Rumunja i Talijana
Vidi originalni članak

Bila je to uvjerljivo najteža noć sa sigurnosnog stajališta od početka Eura, izjava je predstavnika lokalne, ciriške policije.
Jedan je 25-godišnji građanin Züricha pogođen teškim predmetom u glavu u središtu grada, te je završio u bolnici. Stradao je i još jedan lokalni Švicarac, kojega su bacili u rijeku Limmat dok je fotografirao s mosta.
Bilo je problema i u Bernu, koji je okupiralo 110.000 nizozemskih navijača.
- Ukoliko uzmemo u obzir da je broj navijača za dvostruko premašio broj stanovnika, 105 privedenih još je uvijek razumna brojka - izjavio je glasnogovornik bernske policijske uprave.
Isti je izvor objavio podatak da je medicinska pomoć pružena 158 ozlijeđenih. Neki su ranjeni nožem, neki su stradali u sporadičnim tučnjavama (uglavnom slomljenih čeljusti), a neki su se otrovali mješavinom alkohola i droge.
Šestorica talijanskih navijača uhićeni su uoči utakmice na Letzigrundu jer su izazivali nerede i napali djelatnika redarske službe.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare