To je to što me zanima!

Noćna mora za Barçu! Poraz u Málagi; Neymar bez El Clásica?

Umjesto da se bodovno poravna s Real Madridom na vrhu Primere, Barcelona je pretrpjela sramotan poraz u Málagi (2-0) i tako uvelike kompromitirala šanse za naslov prvaka
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone izgubili su u 31. kolu Primere na gostovanju kod Málage 2-0 i sve su dalje od naslova prvaka.

Barcelona je u Málagi imala priliku bodovno se izjednačiti s Realom, koji je popodne igrao 1-1 s Atléticom, no umjesto toga doživjeli su težak poraz, njihov četvrti u prvenstvu.

Málaga je povela iz protunapada kojeg je u 36. minuti realizirao Sandro Ramírez, a u 66. minuti Barça je ostala i bez isključenoga Neymara koji će tako vrlo vjerojatno propustiti El Clásico za dva tjedna. Katalonci su potom krenuli u očajničke napade, da bi u 90. minuti iz još jedne kontre primili i drugi gol. Strijelac je bio Jony, a Málaga je ovom pobjedom praktički osigurala ostanak.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nije igrao u Málagi.

U drugom susretu večeri Sevilla je na svom terenu slavila protiv Deportiva s 4-2. Golove su za Sevillu zabili Stevan Jovetić (1), Pablo Sarabia (9), Joaquín Correa (32) i Wissam Ben Yedder (88), dok je dvostruki strijelac za momčad iz La Coruñe bio Gaël Kakuta (4, 25).

Vodi Real s 71 boda i utakmicom manje, Barcelona ima 68, a potom slijede Atlético (62) i Sevilla (61).

Idi na 24sata

Komentari 184

  • minimilah 09.04.2017.

    Malagi poništen ČISTI gol, lopovluk Barcelone opet na djelu.

  • 09.04.2017.

    Još bolje da Bog da ispali iz lige!

  • đuro kojotovski 09.04.2017.

    ne znam što je sinoć bilo gore, Barcelonina igra ili suđenje na štetu jednih i drugih.. ako netko ne zna, Barcelona je dosad osvojila samo 4 boda kada je Gomes igrao u prvoj postavi, a sinoć je pokazao još jednom da nije za Barcelonu, čovjek dobije fantastičnu loptu u šesnaesterac i on je pušta i čeka da mu izbiju.. Denis isto tako još uvijek ništa nije pokazao, a svi su govorili kako dolazak njih dvojice znači odlazak Rakitića iz kluba.. Suarez je sinoć opet radio gluposti, bezveze pušta loptu kroz noge a iza njega nema nikog.. Mathieu je drugi najbrži u Barceloni?? da, toliko je brz da ne napravi offside zamku a onda i ne stigne protivničkog igrača.. Messi je sinoć bio nezainteresiran za igru, a iskreno nije niti imao s kime igrati.. sudac poništi čisti gol Malagi radi nepostojećeg zaleđa, isti pomoćnik dvaput diže zastavicu Suarezu koji nije u zaleđu.. kompenzaciju za MAlagin gol radi tako da Barceloni ne sudi penal.. prije toga je Neymaru dao žuti jer je vezao vezice na kopačkama, a onda izravni crveni karton za prekršaj koji je svakako bio za žuti, ali za crveni ne.. Camacho u utakmici napravi 10 prekršaja i svaki od tih je gaženje protivničkog igrača po nogama i završi utakmicu bez žutog kartona.. od svih aktera sinoć, na razini su bili samo Malagini igrači koji su pristupom "a la Atletico" uspjeli slomiti Barcelonu uz pomoć Andre Gomesa.. čestitke na zasluženoj pobjedi, a uskoro im slijedi skidanje gaća čim vide bijele dresove s druge strane.. #AndreGomesout

Komentiraj...
Vidi sve komentare