To je to što me zanima!

"Noćna presica" Neftčijevog trenera: Planiramo proći dalje

Sutra nakon utakmice 'presica' će biti u isto vrijeme pa je ovo priprema. Isto kako se igrači pripremaju za utakmicu, tako se trebaju i novinari, kroz šalu će Aris Asadov
Vidi originalni članak

Nakon što su igrači Neftčija odradili večernji trening, trener Dinamovog protivnika Arif Asadov i dvojica njegovih igrača, Igor Mitreski i Ruslan Abišov sjeli su pred mikrofone u Plavom salonu. Konferencija za novinare u 22 sata? Sve je moguće.

-  Sutra nakon utakmice 'presica' će biti u isto vrijeme pa je ovo priprema. Isto kako se igrači pripremaju za utakmicu, tako se trebaju i novinari - rekao je u šali trener Neftčija, prenosi Dinamova službena stranica.

Nakon šale, Asadov je počeo o ozbiljnijim temama.

- Ždrijeb je bio kakav je bio i dobili smo jakog suparnika, no mi smo prije za cilj postavili prolaz, bez obzira na ždrijeb. To se nije promijenilo niti nakon što smo izvukli Dinamo - rekao je Asadov.

Makedonac Mitreski se ubacio:

-  Poštujemo Dinamo i nismo ih htjeli izvući u ovoj fazi natjecanja, no što je tu je. Igrat ćemo otvoreno i na pobjedu i vjerujem da ćemo sutra odigrati kvalitetnu utakmicu i u Baku otići s dobrim rezultatom. 

Mitreski bi bio zadovoljan i neodlučenim.

Cilj nam je prolaz dalje. On je ostao isti i nakon što smo izvukli Dinamo, kaže trener Neftčija

- Ja sam svaki puta optimist i dobra bi bila pobjeda, a nije loš niti neriješeni rezultat. U gostima je uvijek teže igrati pa tako bi nas neriješeni rezultat zadovoljio. 

Ruslan Ašadov nade polaže u utakmicu kod kuće.

- Dinamo je kvalitetna momčad, no dobro smo se pripremili i spremni smo za utakmicu u kojoj vjerujemo kako možemo napraviti dobar rezultat i kod kuće proći dalje.

O taktici i skautiranju Dinama trener Asidov nije htio previše govoriti već je samo rekao:

 - Sve ćete vidjeti sutra.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • đony 13.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dinamozagreb86 13.07.2011.

    I vi ste sada Hrvati? Mrzite svoje a ne tude! A za neke mislim da su budale nad budalama sa svojim komentarima.

  • el diablo 004 13.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare