To je to što me zanima!

Nogom u glavu Raketi! Užasan start Argentinca za tek - žuti

Htio je Otamendi, kao, izbiti tu loptu... A lopta je bila baš tamo u blizini Ivanove glave. Posve glup, bezobrazan i prljav potez nemoćnog stopera Argentine koji je svojim divljaštvom izbacio sav bijes zbog očajne predstave
Vidi originalni članak

Argentina je kaos, ono što na terenu prikazuje Sampaolijev sastav je sve samo ne reklama zdravog nogometa.

I u to smo se, nažalost, uvjerili u 85. minuti. Pri 2-0 za Hrvatsku, daleko boljeg takmaca u Nižnjem, njihov stoper Nicolas Otamendi šutnuo je na podu našeg Ivana Rakitića.

VIDEO

Htio je, kao, izbiti loptu. A lopta je bila baš tamo u blizini Ivanove glave. Posve glup, bezobrazan i prljav potez nemoćnog stopera Argentine koji je svojim divljaštvom izbacio sav bijes zbog očajne predstave svoje momčadi.

Očekivano, nastala je gužva, naši su poludjeli, a sudac Irmatov dao je Otamendiju (samo) žuti karton.

Dobio je samo žuti karton, mi se nadamo kako će Fifa naknadno reagirati i kazniti ovakav sramotan potez argentinskog stopera.

Iz tog faula nastao je slobodnjak iz kojeg je Ivan tukao u prečku s nekih 25 metara. Šteta, bila bi to baš prava - karma.

No tuga sirotog Nicolasa je svakako velika i bez toga.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 66

  • libeluli 23.06.2018.

    Ovo samo pokazuje kad nemoć nadvlada bezobrazluk izroni na površinu!

  • darko76 22.06.2018.

    Jel tamo u prijateljskoj zemlji bila nasa peedsjednica?

  • 22.06.2018.

    U ovome ima i nešto dobro. Kada je argentinac krenuo udariti Rakitića uživao sam u onome što je slijedilo. Metar i žilet visoki Modrić, kapetanski se postavio na argentinca, ovaj ga napao u stilu: kaj hoćeš mali, bježi da te ne razbijem. Iza dolazi Lovren (za glavu veći od Modrića) i brani svoga kapetana. Ja sam procvjetao. Koje zajedništvo, koja obitelj, koja sloga. Nema tu mjesta egu, nema tu mjesta ljubomori. Nije bitan Modrić, nije bitan Rakitić, nije bitan Subašić. Jeste vidjeli intervju sa Lovrenom? Drago ga pita nešto, misleći o njemu, a Lovren ga (gotovo zbunjeno) pogleda i pita: mislite to kao ekipa ??????? Nisu oni sami sebi bitni, njima je bitna ekipa i zbog toga su i uspjeli postići ovakav rezultat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare