To je to što me zanima!

Nogomet je sexy kada ga igra Laura, ljepotica LFC Evertona

Kada je Laura Merrin 2014. stigla u žensku ekipu Evertona, navijači su shvatili da imaju pravu ljepoticu u svojoj ekipi. Zna to i ona sama pa ih često časti na svojim društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Navijači Evertona su sretni ljudi. Ne, ne veseli ih njihova muška ekipa koja je tek 11. u Premiershipu, već jedan od igračica njihove ženske ekipe.

Riječ je o Lauri Merrin (21), nogometašici s Novog Zelanda koja je još 2014. potpisala za Everton. I dok su stručnjaci Evertona još prije dvije godine otkrili njezine nogometne kvalitete, navijači su i bez pogledane ijedne utakmice shvatili da je nogomet najednom postao zanimljiv čak i onima koji i dalje misli da ženama ne stoje dobro kopačke.

Ubrzo je Laura postala prava zvijezda na Otoku, a navijači Evertona oprostili su joj čak i njenim muškim kolegama neoprostive grijehe iz prošlosti.

- Voljela bih igrati za Manchester United, ja sam nogometašica za veliki klub - rekla je jednom prilikom Laura, inače obrambena igračica.

No kako joj to zamjeriti kad svoje obožavatelje redovito časti vrućim fotografijama na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • _Varešak_ 14.02.2016.

    Igra u obrani,ali nije joj žao kada primi gol.

  • napoleonov sin 14.02.2016.

    volio bih je poljubit

  • Guslar_1 14.02.2016.

    Oj, mala moja, sva me sela hvale, da ja dobro izvodim penale. Zabit cu ga, tako mi stative, ja kad pucam sve se meni dive. Da na kraju bude manji stres, mogli bismo zamijeniti dres. Sad zakopcaj na haljini puce i za poraz nemoj krivit suce!

Komentiraj...
Vidi sve komentare