To je to što me zanima!

Kaos u Kaštel Starom: Za lice ugrizao protivnika, ovaj mu je sve vratio glavom u glavu...

Tenzije su od prve minute bile visoke, što govori i sam broj podijeljenih kartona, a sudac Željko Modrić iz Kaštel Gomilice imao je pune ruke posla i 'preopteretio' je zviždaljku te zapisnik nakon utakmice
Vidi originalni članak

Bizarnu utakmicu odigrali su Val i Mračaj u 1. županijskoj ligi Splitsko-dalmatinske županije, a sudac je podijelio čak 13 žutih i četiri crvena kartona. Riječ je o 18. kolu amaerske lige, a domaća momčad iz Kaštel Starog i gosti iz Runovića imali su 'okršaj' u kojem je HNK Val slavio s 1-0 golom Plazonića iz penala. No, rezultat i sve ostalo je u sjeni incidenata koji su se događali na utakmici.

Naime, tenzije su od prve minute bile visoke, što govori i sam broj podijeljenih kartona, a sudac Željko Modrić iz Kaštel Gomilice imao je pune ruke posla i 'preopteretio' je zviždaljku. Prvo je dao crveni karton Josipu Puljizu, službenoj osobi Mračaja naklupi zbog psovanja suca, a strijelac pobjedničkog gola za Val Plazonić je dobio crveni karton zbog dva žuta kartona.

U 75. minuti je igrač Vala Branko Čubrilo imao 'žutu minutu' pa je ugrizao protivničkog igrača Darija Ljubića te mu ostavio ožiljak, a ovaj mu nije ostao dužan te mu je uzvratio udarcem glavom u glavu nakon čega su obojica dobila crveni karton. Bit će plaćanja kazni i suspenzija za oba kluba.
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kokodašica 25.03.2024.

    Znaci igraju 6. ligu i u glavi imaju kao da igraju ligu prvaka... daj chill malo

  • ZG - KAJ 25.03.2024.

    Kaj je tim Dalmošima?! Kaj nema dolje nikakvih škola da se kultiviziraju i educiraju!!!

  • Šipumiloma 25.03.2024.

    Ovi je čista laž! Pa poznato je da je Dalmacija postojbina fer igre i kulturnog navijanja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare