To je to što me zanima!

Nogometaš Banfielda ubijen je u sukobu policije i pljačkaša

Lautaro Bugatto (20), branič argentinskog Banfielda izgubio je život nakon pucnjave između policajca i razbojnika. Istraga je pokazala da ga je policajac upucao 7 puta
Vidi originalni članak

Nova tragedija potresla je nogometni svijet u kojoj je život izgubio još jedan nogometaš. Mladi branič argentinskog Banfielda Lautaro Bugatto (20) ubijen je u nedjelju u Buenos Airesu kad se našao u središtu pucnjave između policije i pljačkaša.

Do vatrene izmjene metaka došlo je oko tri sata ujutro kad je jedan policajac uočio kako razbojnici pokušavaju ukrasti motor Bugattove sestre. Prema riječima policajca Damiana Beniteza pucnjava je krenula kad se policajac identificirao te rekao pljačkašima da se zaustave nakon čega su pljačkaši upucali nogometaša.

No istraga je pokazala da je Bugatto jednim od sedam ispaljenih metaka, a nijedan metak od pljačkaša nije pronađen već samo od policajca. Policajac i razbojnik su privedeni i nalaze se u pritvoru.

- Šokirani smo. Bio je jako iskusan unatoč činjenici što je imao tek 20 godina. Trebao je po završetku posudbe potpisati profesionalni ugovor s nama – rekao je predsjednik nogometnog kluba Banfield.

Bugatto, koji je iza sebe ostavio ženu i dvoje djece bio je povremeni član argentinske U-20 reprezentacije.


Idi na 24sata

Komentari 19

  • šanikva 07.05.2012.

    standardno loše preveden članak, čitaj gugl translejt, s nekog od njohovih portala, ne znas ko tu koga, kako i s čim. Nikakvo pojašnjenje kako se čovjek našo usred pucnjave, kako su to "pljačkaši" pljačkali motor i kako se našlo nekoliko policajaca u tom trenutku na tom mjestu. Za ukrast motor ti treba minuta max, dovuces kamion, strpas motor i biži dalje jer čisto sumnjam da je žena ostavila otključan motor ili da su ga "pljačkaši" nosili na rukama...njih pet i ajmo hoooruuk. Vjerojatno je bio neki gang obračun za koji je policija znala, a motor je samo izlika. Ko će ga znat....jadna samo njegova mala djeca i zena koji ce ostatak zivota morat prozivit bez muža/tate.

  • tomas9d 07.05.2012.

    ovi plusevi i minusi su izgubili svaki smisao

  • kurinjo 07.05.2012.

    Prema riječima policajca Damiana Beniteza pucnjava je krenula kad se policajac identificirao te rekao pljačkašima da se zaustave nakon čega su pljačkaši upucali nogometaša. ???? pa valjda bi upuco policajca? ili su ovoga slucajno upucali?

Komentiraj...
Vidi sve komentare