To je to što me zanima!

Nogometaš Borussije (M) si je sam namjestio slomljeni nos

Paklenski me boljelo, pa sam sam rukama namjestio kost. "Kliknulo" je i odmah sam se bolje osjećao. Želio sam nastaviti utakmicu, veli brazilski nogometaš Dante
Vidi originalni članak

U subotnjoj utakmici 25. kola njemačkog nogometnog prvenstva Borussia iz Mönchengladbacha stigla je do druge domaće pobjede. Ostvarili su je protiv Hoffenheima, a bilo je 2-0...

Zanimljiva se situacija s tog ogleda zbila u 84. minuti. Prethodio joj je Mlapin udarac u lice igrača domaće momčadi Dantea kojem je puknuo nos. Brazilski nogometaš nije želio napustiti travnjak, premda obliven krvlju, već je sam odlučio "centrirati" slomljenu kost.

- Paklenski me boljelo, pa sam sam rukama namjestio kost. "Kliknulo" je i odmah sam se bolje osjećao. Želio sam nastaviti utakmicu - veli Dante kojega je trener povukao s travnjaka pred sam kraj utakmice u korist dulje vrijeme odsutnog Roela Brouwersa.

Dante je izašao, ali ne bez prigovora.

- Drago mi je što je Roel ponovno s nama, ali nitko se ne raduje kada biva mijenjan. Želim biti važan član momčadi.

Sljedeću utakmicu posljednjeplasirani Mönchengladbach igra u Bremenu kod Werdera.

- Igrat ću i sa slomljenim nosom - kazao je Dante.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • IP95 07.03.2011.

    Vidis koji svestran covik :) Namista nos, igra nogomet i jos uvati vrimena za pisat komedije :)))))

  • MarkoCvetko 07.03.2011.

    ****admin**** Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je opomena. Trenutni broj vaših opomena u posljednjih tjedan dana je 1. Ako ih sakupite tri, vaš korisnički račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare