To je to što me zanima!

Nogometaš djevojku zaprosio u karanteni: 'Nisam to planirao...'

'Oprosti dušo. Zamislio sam ovo drugačije... S obitelji, prijateljima i drugima, ali s obzirom na okolnosti, morao sam promijeniti mjesto i društvo, napisao je ispod fotografija prosidbe Lago Junior...
Vidi originalni članak

Nogomet je zaustavljen, država je u karanteni zbog korona virusa, a na vlast je stupila - ljubav. Barem za napadača Mallorce - Laga Juniora (29).

Naime, ovaj je nogometaš odlučio svoju dugogodišnju zanosnu djevojku Fabiolu Parralo Macias napokon zaprositi i to ni manje ni više nego li u karanteni, a uz to, na nogometnom igralištu.

- Oprosti dušo. Zamislio sam ovo drugačije... S obitelji, prijateljima i drugima, ali s obzirom na okolnosti, morao sam promijeniti mjesto i društvo - napisao je ispod fotografija prosidbe nogometaš. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako je jedina osoba koja je, uz njih dvoje, prisustvovala prosidbi bila njihova kćer Aylen. Nju je Lago držao za ruku dok je u drugoj držao prsten i klečao pred ženom svoga života.

Njihova je ljubav odavno poznata javnosti, a nježnosti često pokazuju i na društvenim mrežama gdje Fabiola nerijetko pokaže i svoje zgodno tijelo pa tako slovi za jednu od najatraktivnijih WAG-sica.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • exclamation mark 17.03.2020.

    Meni su ove cure sve na isti kalup, jednostavno ih ne razlikujem 🤷‍♀️ ovakvih ima na lopate, doslovno... plastik fantastic + tona fasade, a bez svega toga bi bilo neugodnih iznenađenja 😄

  • 17.03.2020.

    obavezno u članak staviti slike s njezinog instagrama.

  • newyorkcity 17.03.2020.

    Iskreno, i ja bih si kupio jednu ovakvu da imam toliko novaca. 🏦💲💲💱

Komentiraj...
Vidi sve komentare