To je to što me zanima!

Nogometaš na Hvaru dobio crveni pa sucu slomio ruku

Mladi nogometaš hvarske Mladosti iz Sućurja nakon dobivenog crvenog kartona divljački je nasrnuo na glavnog suca i slomio mu ruku
Vidi originalni članak

Utakmicu hvarske nogometne lige u nedjelju između Mladosti iz Sućurja i Poskoka iz Pitve sigurno će najduže pamtiti glavni sudac utakmice. Igraču Mladosti Jurju Petričeviću (22) glavni sudac Alen Jakšić (21) iz Solina nakon grubog starta pokazao je izravni crveni karton. To je toliko naljutilo Jurja da je divljački nasrnuo na suca udarivši ga najprije šakom u glavu, a nakon toga i nogom. Prilikom udarca nogom slomio je ruku nesretnom Jakšiću, a teže ozljede spriječio je policajac koji je osiguravao utakmicu. Ozlijeđeni sudac odmah je potražio liječničku pomoć, a u splitskoj bolnici potvrdili su tešku ozljedu.
Nasilnik je prekršajno prijavljen zbog narušavanja javnog reda i mira te izazivanja nereda na sporskom terenu, a bit će pokrenuta i kriminalistička obrada zbog kaznenog dijela nanošenja teške ozljede, prenosi Slobodna Dalmacija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Inkoba 09.02.2009.

    tako se to radi, momak sto je slomio sudcu ruku treba da dobije pehar, sledeci put nek zajebaje drugi tim sa gispom na ruci.

  • cheguevara_bih 09.02.2009.

    sam tuci haha...i policajca si trebao izderati..

  • ludidabar 09.02.2009.

    te županijske lige treba zabraniti... troši se novac bez ikakve veze... i to za nekakve isfrustrirane kvazi nogo metaše ili \"fudbalere\"...

Komentiraj...
Vidi sve komentare