To je to što me zanima!

Nogometaš Sampdorije poginuo u svom Porscheu

Gionata Mingozzi putovao je na liječnički pregled kada je stradao. U svom luksuznom Porscheu frontalno se sudario s kamionom i poginuo
Vidi originalni članak

Mingozzi je poginuo u na cesti u blizini Venecije. Prava na ovog 23-godišnjeg veznog igrača  polagali su Sampdoria i Treviso, a ove je sezone trebao igrati za drugoligaša.
"S najvećom mogućom tugom izražavamo sućut Gionatovoj obitelji, prijateljima i svima koji su imali privilegiju poznavati ga tijekom njegovog tragično kratkog života", objavljeno je na službenim internetskim stranicama Trevisa.
U utorak u 8 ujutro Gionata Mingozzi putovao je na liječnički pregled uoči prvog treninga na pripremama. Sa svojim Porscheom je prešao u suprotnu traku, vjerojatno u želji da zaobiđe nekoga. No u tom trenutku iz suprotnog smjeta mu je naišao kamion i dva vozila se se frontalno sudarila. Mingozzi je na mjestu poginuo.
Nesretni nogometaš karijeru je započeo 2001. godine u Ravenni, a od 2004. je igrao u Perugiji. Sezonu potom došao je u Sampdoriju i prvi put zaigrao u Seriji A. Jednu sezonu igrao je i za Lecce, a prošlu je sezonu odigrao u dresu Trevisa.

JOE COLE SE IZVUKAO
Da je bio u nekom manjem autu, smrskao bih ga, rekao je vozač kamiona s kojim se prije desetak dana sudario igrač Chelseaja. Cole je svojim džipom također išao na prvi trening u novoj sezoni. Imao je više sreće nego tragično preminuli Mingozzi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare