To je to što me zanima!

Nogometaša Istre pogodili predmetom u glavu na Poljudu. Šivali su ga liječnici Hajduka

Srećom, Bjorkander nije teže ozlijeđen, a tek će se saznati hoće li i kakvu će kaznu Hajduk dobiti od disciplinskog suca zbog ovog incidenta
Vidi originalni članak

Nogometaš Istre 1961 Eric Björkander (27) dobio je nekoliko šavova na glavi nakon što je pogođen nepoznatim predmetom u glavu tijekom utakmice protiv Hajduka na Poljudu.

TEŽAK UDARAC VIDEO Dramatična završnica na Poljudu: Šarlija nokautirao Ercega. Ovaj kasnije asistirao

Liječnici Hajduka zašili su glavu švedskom nogometašu nakon utakmice, a pričuvni igrač Puljana pogođen je u glavu sa zapadne tribine dok su nogometaši Istre slavili pobjednički gol Matea Lisice u 101. minuti.

Björkander nije ulazio u igru, a nije poznato čime je pogođen u glavu. Ubrzo nakon što je Björkander pogođen u glavu počelo je naguravanje pored terena, gosti su bili nezadovoljni sigurnosnim propustom na Poljudu.

GOL ODLUKE VIDEO Pogledajte gol kojim je Lisica šokirao Poljud i Hajduku izbio prve bodove ove sezone JASNA PORUKA VIDEO Povik Torcide nakon kiksa Hajduka: 'Hoćemo titulu!'

Srećom, Björkander nije teže ozlijeđen, a tek će se saznati hoće li i kakvu će kaznu Hajduk dobiti od disciplinskog suca zbog ovog incidenta. 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Juki9 03.09.2023.

    Pogodio ga NLO., 🤣🤣

  • apagesatanas 03.09.2023.

    Zaključati stadion i zavariti vrata.

  • global 03.09.2023.

    Ima li razlike između ovog čina i grčke ekipe?

Komentiraj...
Vidi sve komentare