To je to što me zanima!

Nogometaši izgubili, njihov trener pretrpio srčani udar

Trener Sao Paula Ricardo Gomes (45) pretrpio je lakši srčani udar tijekom utakmice protiv gradskog suparnika Palmeirasa u kojoj je Sao Paolo izgubio
Vidi originalni članak

Trener Sao Paula Ricardo Gomes pretrpio je lakši srčani udar tijekom utakmice protiv gradskog suparnika Palmeirasa u kojoj su njegovi nogometaši izgubili sa 2-0. Gomesa (45) su prevezli u bolnicu nakon utakmice 10. kola Pauliste, prvenstva brazilske države Sao Paulo. Klupski liječnici potvrdili su kako se Gomes osjeća dobro i kako će se vratiti na posao za nekoliko tjedana. Gomes, bivši trener PSG-a, Bordeauxa i Monaca, odmah je nakon dvoboja u svlačionici rekao liječnicima kako se ne osjeća dobro. Požalio se na glavobolju i bolove u ruci.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sila nebeska 22.02.2010.

    Piše: O. Škundrić Ponedjeljak, 22.02.10. 16:14. Cristiano Ronaldo bio je vidno uznemiren jer mu nije dopušteno da izvede jedanaesterac tokom pobjede njegove ekipe nad Villarealom. Španski mediji pišu da se Ronaldo nije radovao kada je najstrožu kaznu u gol pretvorio Xabi Alonso. Kapiten Reala Raul dopustio je prvo Ronaldu da šutira penal, ali su se igrači Reala nakon konsultacija odlučili da jedanaesterac izvede Xabi Alonso. Nakon gola Alonsa, Ronaldo je, vidno iznerviran, stajao po strani, ne slavivši pogodak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare