To je to što me zanima!

Nogometaši Koelna su na teren izlazili iz 'podruma'

Dolje čovjek stvarno može postati depresivan, izjavio je trener Zvonimir Soldo o svlačionici koju su nogometaši nazvali rupom te podrumom
Vidi originalni članak

Nogometna momčad Kölna napokon će useliti u moderniju svlačionicu. Nakon dugo vremena provedenog u skučenoj kabini, sele se u nove, prozračnije prostorije
- Znali smo da ona kabina nije bila optimalno rješenje, budući da nije propuštala niti danje svjetlo, a nedostajalo je i svježega zraka. Željeli smo to popraviti, pa smo zatražili pomoć arhitekta kojem je zadaća bila preseljenje momčadi na kat više - rekao je predsjednik kluba Wolfgang Overath.
Cijela je momčad svoju kabinu od milja zvala i “rupom”, te “podrumom”. U novim prostorijama napokon će iz podruma izaći, pa im predstoji još samo izlazak iz “podruma” ljestvice njemačke nogometne Bundeslige, na kojoj zauzimaju posljednje mjesto.
- Dolje čovjek može postati depresivan. Vidio sam arhitektonsko rješenje i drago mi je da se klub za to pobrinuo. Igrači se na svome radnom mjestu moraju ugodno osjećati, potrebno im je mjesto za opuštanje, za počinak, više prostora - dodao je Zvonimir Soldo, trener momčadi.
   

Idi na 24sata

Komentari 1

  • aletheia 07.09.2009.

    Ne brini Soldo, Koeln dobiva Schalke, imam dojavu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare