To je to što me zanima!

Nogometaši na travnjaku u Mozambiku: Pazi, ide lav!

Nogometne utakmice diljem svijeta u prošlosti su prekidale razne životinje, ali i helikopteri, te bombe. Srećom, stradao nije nitko
Vidi originalni članak

Nepozvani gosti često su prekidali nogometne utakmice. Nisu to uvijek bili ljutiti navijači, loše vrijeme ili nešto slično. Od Južne Amerike do Azije, od Čilea do Iraka, na teren su dolazili lavovi, ptice, praščići...Bilo je i dizalica, ručnih bombi.Pravo je čudo da nitko nij stradao. U Hrvatskoj nije bilo puno takvih situacija, izuzev galeba koji je sletio na Poljud. No, to nije ništa u usporedbi s ostalim "mrziteljima" nogometa u svijetu.

MOZAMBIK: Lav: Dečki, za koga ja igram?
Tijekom Kup utakmice 1984. u Mozambiku na vidiku se pojavio lav. Igrači su u sekundi pobjegli u svlačionice, a iz gledališta je u teren iskočio djelatnik ZOO-a . Svezao ga je užetom i odveo u utočište lavova.

AUSTRIJA
: Lov na praščića trajao 20 minuta
Wacker i Salzburg igrali su 2004. četvrtfinale Kupa. S obližnje farme stigao je praščić i prekinuo susret. Igrači obiju momčadi prekinuli su igru i pokušali ga uloviti. Dvadeset miuta prašćić je uspješno bježao.

BRAZIL: Prica spasila Gremio od poraza
Napadač Botafoga Fabio kod 1-1 pogodio je na gol-crti pticu. Pitali su ga je li je ubio, a on je odgovorio: Na žalost, nisam. Navijači Gremia skandirali su ptici u znak zahvale.

ČILE: Gdje su agenti Scully i Mulder?
Kasnih '60-ih u Santiagu, u Čileu, gledatelji su tijekom susreta vidjeli misteriozan smeđi objekt. Znanstvenici su izjavili da je riječ o smrznutom ljuskom izmetu izbačenom iz aviona.

ENGLESKA: Bacio ručnu bombu na teren
U studenom 1965. na Griffin Parku igrač Millwalla podigao je nepoznati predmet i bacio ga iza leđa. Bila je to neaktivirana bomba iz 2. svjetskog rata.

ALBANIJA: Dizalica pala i izazvala udar
Flamurtari je zabio za 1-0. Odjednom se na natopljen teren srušila dizalica i izazvala strujni udar. Nitko se nije ozlijedio, iako su neki imali velikih problema s disanjem.

ENGLESKA:
Dupli pas s psom
Newcastle Town vodio je 2-0. U šansi za 3-0 koker španijel je uletio i spriječio kontru. U preostalih 15 minuta Knave Clubs zabio je tri gola i dobio utakmicu 3-2.

ENGLESKA: Povrćem i voćem po glavi igrača
Navijači Yorka na utakmicu su nosili čokolada i razno voće kojima su prekidali svaku utakmicu. a terenu je bilo svega, banana, kivija, rajčica, čokoladnih štapića, krumpira...



IRAK:
Helikopter se spustio na centar
Ministar se tijekom utakmice spustio helikopterom na centar i prekinuo susret.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ozzy 07.04.2008.

    kak su uspjeli zamijenit NLO s ljudskim izmetom??

  • nix_zgd 07.04.2008.

    ali i mi smo u tome jako dobri!! mi imamo betonske zidove...aha! probajte to nadmašit!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare