To je to što me zanima!

Božićno slavlje bez šefa: Igrači Reala nisu zvali Rafu Beniteza

Madriđani su iskoristili neigranje protiv Cadiza u španjolskom Kupu kako bi se okupili i i pronašli snagu za zadnje dvije utakmice s Vallecanom i Sociedadom
Vidi originalni članak

Momčad Real Madrida otišla je na zajedničku božićnu večeru, ali nije pozvala trenersko osoblje u madridski Fox restoran, piše španjolska Marca.

Madriđani su iskoristili neigranje protiv Cadiza u španjolskom Kupu, nakon što je Čerišev igrao, a nije smio zbog suspenzije , kako bi se okupili i i pronašli snagu za zadnje dvije utakmice do kraja godine. Real do kraja polusezone igra protiv Rayo Vallecana i Real Sociedada . Na večeri su bili svi nogometaši Reala, a trener Rafael Benitez nije bio pozvan.

'Igrači u potpunosti razumiju važnost preostale dvije utakmice kako bi završili polusezonu što više na tablici i kako bi se mogli posvetiti ranijem planu - osvajanju Primere i Lige prvaka', navodi Marca.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • MH08 17.12.2015.

    Beniteza ne voli ni njegova mater

  • dobro jutro 17.12.2015.

    totano ispravno

  • sportas03 17.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare