To je to što me zanima!

Nogometaši Šibenika u štrajku, odbili trenirati! 'Kasne plaće'

Bilo je govora kako će dio dugovanja biti isplaćen u petak, pa onda da će biti početkom ovog tjedna, ali kako se to nije dogodilo, bili smo primorani na ovakav potez, kazao je jedan prvotimac
Vidi originalni članak

Nogometaši Šibenika nisu se pojavili na popodnevnom treningu u utorak. Naime, Šibenčani su se odlučili na štrajk jer klub kasni sa svojim obavezama, tj. plaćom.

- Plaće većini kasne mjesec i i pol, nekim igračima dva mjeseca, nekima skoro i tri, a koliko čujem postoje i druga dugovanja, poput hranarine, stanarine i slično - rekao je jedan od prvotimaca za Šibenski portal.

- Bilo je govora kako će dio dugovanja biti isplaćen u petak, pa onda da će biti početkom ovog tjedna, ali kako se to nije dogodilo, bili smo primorani na ovakav potez.

Štrajk ne bi trebao potrajati jer ovime su igrači htjeli poslati poruku vlasnicima, no ne bude li promjena, ne isključuju mogućnost da nastave.

- Žao nam je što je došlo do ovoga, jer želimo biti koncentrirani na travnjak, ali neke stvari su neodržive. Nadam se da će se što prije pronaći izlaz iz ove situacije- dodao je.

Šibenik, inače, u nedjelju gostuje kod Lokomotive.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • gnojna družina 01.12.2021.

    Kaj glume kolumbijci? Dosli su kao spasitelji i par mj kasnije nema placa koji rac

  • alm 01.12.2021.

    I Istra i Šibenik pokušavaju po istom modelu, a očito ne funkcionira.

  • ZG u ♥ 01.12.2021.

    Pa kaj im nije Mamic uplatil za tri boda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare